Top news

Wij hadden een heel prettig etentje. Regen of zonnen schijn in het speelkasteel zit je altijd goed. Lekker klimmen, klauteren of een duik nemen in het enorme ballenbad. Dus ook in..
Read more
Pak deze korting, geldig t/m september 2018, laat je bestelling gratis bezorgen in een van. Je korting wordt verrekend met het totaalbedrag van je bestelling. Deze kortingscodes van C A heb..
Read more

40 korting mascara ici paris 2018


40 korting mascara ici paris 2018

True Spirit heeft ook zon raampje, maar die zit verstopt onder de dop. Geen gesjouw meer met grote 100 ml flessen in je tas, maar een klein formaat die makkelijk in je tas of broekzak past, en die je zodra hij leeg is, weer opnieuw kunt vullen. Geen zorgen: er kan wel parfum in, maar niet uit de onderkant van de Travalo. True Spirit 4,99 te koop bij Kruidvat. De variant van True Spirit is een stuk goedkoper. Kijk wel uit dat je niet knoeit.

Zoals je ziet hebben de tasverstuivers nagenoeg hetzelfde formaat (5 ml.5 ml) en dezelfde vorm. Zo verwar je ze niet. Lifesplash op 06:30, door. Er zit een handig raampje op het flesje. Travalo is duurder, maar ook logischer gemaakt. De True Spirit tasverstuiver is iets minder logisch en vergt iets meer werk en aandacht, maar is ook veel goedkoper. Wellicht dat Travalo in per keer een grotere hoeveelheid sprayt. Pomp hem heen en weer, en vul zo het flesje.

Body en fit korting
Zooplus nl kortingscode


Sitemap