Top news

Profiteer van onze Home24 kortingscode bij én van Nederlands grootste online woonwarenhuizen. November 2018 Pak 10 JD Sports korting op je bestelling Pak deze korting Geldig in de sale van JD..
Read more
Telefoonmodellen: Geen voorkeuriPhone 6S 16GBiPhone 6S 64GBiPhone 6S 128GBiPhone 6S Plus 16GBiPhone 6S Plus 64GBiPhone 6S Plus 128GB. Watch Queue, queue _count total loading. Check alle Media Markt Black Friday-acties m..
Read more

Studenten ov korting kerstvakantie


studenten ov korting kerstvakantie

staan. Heb je een vouchercode bijenkorf gratis verzenden weekendabonnement dan mag je gewoon reizen zoals je gewend bent. De volgende dagen zijn feestdagen: Nieuwjaardag, 1e paasdag, 2e paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, 1e pinksterdag, 2e pinksterdag, 1e kerstdag en 2e kerstdag. Eerste Kerstdag valt op dinsdag 25 december in 2012. Hallo, Binnenkort wil ik iemand mee laten reizen met de 40 samenreiskorting die bij mijn studentenreisproduct hoort. OV -chipkaart laadt als je gaat reizen op eerste kerstdag. Wat wil je doen? Tijdens de meivakantie reis je gewoon met je studentenreisproduct zoals je gewend bent.

Goede Vrijdag is de enige feestdag waar zowel studenten met een week- als een weekendabonnement gratis mogen reizen. Deze vraag zal je jezelf als student vast wel eens gesteld hebben. Reizen met je studentenreisproduct tijdens de feestdagen. Tijdens de kerstvakantie reis je gewoon met je studentenreisproduct zoals je gewend bent. We krijgen vaak de vraag of een studentenreisproduct ook geldig is tijdens vakanties. Nu vraag ik mij af of ik dit persoon alleen kan laten meereizen als ik zelf volledig gratis mag reizen (in de weekenden of dat dit ook is toegestaan wanneer ik zelf ook met korting reis en dus niet helemaal gratis (doordeweeks). Tijdens feestdagen gelden er namelijk andere regels voor de geldigheid van je studentenreisproduct, zie meer hierover onder het kopje feestdagen. In de vakantiemaanden juli en augustus en de week tussen kerst en oud en nieuw ook de hele dag.

Kijk dan op onze. Icon, beste antwoord door Tochjo, 22:41, u mag mensen met Samenreiskorting meenemen in de voordeeluren. Op oudejaarsdag geldt de, oV studentenkaart wel gewoon. Andersom geldt dat weekstudenten in het weekend betalen en weekendstudenten niet. DUO kent een zomerperiode, meestal van 16 juli tot 16 augustus. Zorg er daarom voor dat je voldoende saldo. Stopzetten, als je geen recht meer hebt op het studentenreisproduct, dan moet je dit zelf en op tijd stopzetten. Koppelen, als je je gegevens doorgeeft, dan kun je het studentenreisproduct aan je persoonlijke. Reizen met je studentenreisproduct tijdens de meivakantie. Hoe zit het met de geldigheid van je weekabonnement. Heb je een weekendabonnement dan reis je juist wel gratis tijdens de feestdagen.

OV studentenkaart is dus niet geldig op eerste kerstdag en tweede kerstdag. Er zijn tijdens de herfstvakantie geen feestdagen en dus geen uitzonderingen op de geldigheid van je studentenreisproduct.

Kortingscode drogistplein, Korting alpincenter,


Sitemap