Top news

CJP pas profiteren ook de culturele partners van de pas want ze kunnen hiermee een veel breder publiek aantrekken. Maar dat mag de pret niet drukken aangezien er bij Kinepolis korting..
Read more
Bekijk nieuws Vakantieverhalen / reisverslagen Zuid-Afrika / Kaapstad oktober 2016 Rondreis Zuid-Afrika Na maanden van voorbereiden was het dan dinsdag 27 september eindelijk zo ver onze. Het gaat om Oezbekistan..
Read more

Korting humphreys zwolle


korting humphreys zwolle

Eerste jaar 50 korting. Je kunt met een gezelschap van maximaal 12 personen gebruikmaken van het voordeel. De Dinerbon is niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen en/of cadeaukaarten en is niet inwisselbaar voor contant geld of een andere waardecompensatie. Download dinerbon, driegangenkeuzemenu van 27,50 voor 19,50, humphreys is de ideale plek voor een gezellig en knus avondje uit, met restaurants in het centrum van verschillende steden. Reizen, uitjes en producten. Contact, voor eventuele vragen over dit Ledenvoordeel kan je Humphreys bereiken via.

Korting bij, humphrey's restaurants anwbkorting humphreys zwollekorting humphreys zwolle

Bekijk de voorwaarden op anwb Ledenvoordeel. Overzicht van alle bedrijven waarover een klacht is gemeld. E-Kortingscode is 1 van de grootste kortingssites in NL en zoekt altijd de laatste kortingscodes. Ontvang 10 3,95 korting bij.

Van 27,50 voor 19,50, voordelig driegangenkeuzemenu, gezellig avondje uit. Voor slechts 15,- per jaar ben je anwb-lid en krijg je korting.a. Nu 20 korting, de beste pechhulp, altijd dichtbij, we doen er alles aan je zo snel mogelijk in eigen auto weer op weg te helpen. De beste acties en kortingen uit de anwb (Web)winkel én persoonlijke, actuele ledenvoordelen. Nu 20 korting op Wegenwacht Nederland Standaard. Vraag nu aan en maak kans op een weekendje weg.

Bekijk en print Dinerbon, actievoorwaarden, de uitgeknipte of uitgeprinte Dinerbon geeft samen met het tonen van een geldige (digitale) anwb-lidmaatschapspas recht op een driegangenkeuzemenu bij Humphreys voor 19,50 (normaal 27,50). Ook krijg je gratis advies van anwb-experts. De Dinerbon is niet geldig op zaterdagen. Je hebt ook voortaan altijd je lidmaatschapspas digitaal bij.


Sitemap