Top news

Slim shoppen kun je dus het beste doen via Shopkorting, want dat levert je het meeste voordeel op en ben je zo goedkoop mogelijk uit. Ruim 300.000 leden 100 veilig. Soorten..
Read more
Hier wachten ze op jeugdige bezoekers, want vooral gezinnen met jonge kinderen zullen genieten van dit rustige park. Ook is er een speeltuin aanwezig. In een bosrijke omgeving ontmoet je een..
Read more

Kleding inleveren voor geld tilburg


kleding inleveren voor geld tilburg

opzoeken waar u een bepaalde afvalsoort moet laten. Oude kleding en textiel inleveren bij supermarkt of winkelcentra. Meer info, vrijwilligers gezocht! Dit bedrag maken we maandelijks achteraf aan u over. Dit betekent dat u in de eerste week van de eerstvolgende maand het bedrag op uw rekening krijgt bijgeschreven. Het bedrijf heeft ook landelijke inzamelpunten, waaronder in Apeldoorn, Maarssen, Montfoort, Nieuwegein, Vianen en Zeist. De vergoeding wordt maandelijks achteraf aan u overgemaakt per bank.

Hangt uw kast vol kleding die u niet meer draagt en staan de schoenen opgestapeld? U krijgt van ons een weeg bon met daarop het aantal kilogram en al uw gegevens en het te ontvangen bedrag. Het hoeft niet veel te zijn, en ook zeker niet duur, al zouden we er én kind blij mee kunnen maken, dan is dit uiteraard al geweldig. Kijk op, mijn Afvalwijzer voor informatie over het scheiden van papier en karton. Een paar keer per jaar zamelen liefdadigheidsinstellingen oude kleding en textiel. Een afspraak is niet nodig. U ontvangt een vergoeding per ingezamelde kilo textiel. Vroomans, beek en Donk, Molenweg 43 a, 5741 NB mevrouw. Vraag jij je wel eens af waar je je oude kleding moet laten?


Sitemap