Top news

Tracey Newcastlewest (Limerick) I was impressed with the short period of time it took for the product to arrive. A fantastic service and I will be using Fitness-digital for all..
Read more
Kortingscode voor vanmarieke : getest en goedgekeurd door onze medewerkers. De koksmuts maakte ik naar een patroon van een koksmuts die we thuis hadden en die ik uit elkaar haalde, zodat..
Read more

Met ns business card naar antwerpen


met ns business card naar antwerpen

voor vertrek en maximaal. Transcript, the interactive transcript could not be loaded. De Nederlandse Spoorwegen kent een hoogwaardig treinen-netwerk, waardoor het voor ieder individu mogelijk is om de gewenste bestemming te bereiken.

Vanaf het vertrekstation van uw internationale trein reist u vervolgens verder met uw internationale treinticket. Deze zijn hieronder weergegeven in een overzichtelijke tabel. Via de onderstaande knop kunt u treintickets zoeken en treft u een overzicht van beschikbare treinen en reisdata voor uw stedentrip, uitstapje of weekendje weg. Please try again later. Op de hoogte blijven? Station, reistijd Amsterdam - Antwerpen.12 uur Schiphol - Antwerpen 56 minuten Rotterdam - Antwerpen 30 minuten Ontdek de moderne architectuur en de rijke historie van Antwerpen. Tevens kunt u een dagje musea, bezienswaardigheden en parken bezoeken en zijn Belgische specialiteiten als bonbons en Vlaamse friet op elke hoek verkrijgbaar. U checkt met uw, nS, business, card niet in en uit. Trein Antwerpen Prijs: 20 Aanbieder: NS International Zoek tickets Met de trein naar Antwerpen is de laatste jaren erg populaire gebleken. Neem contact op met de klantenservice van. Met een Weekendretour dient u in én weekend heen en weer te reizen, met de Superdagretour reist u op én dag terug (na 09:00 uur) en de Jongerenretour is bedoelt voor reizigers t/m 25 jaar oud die met extra korting op én dag heen.

Wanneer korting met ov, Abonnement tina met korting,


Sitemap