Top news

Wellnessresort Elysium Bleiswijk, sauna en wellnessresort Elysium Bleiswijk staat in de wellnessresorts top 10 van Nederland. In een aantal grote wellnes en spa resorts kan je een last minute sauna of..
Read more
Bij Het Laatste Tafeltje ben je daarom altijd verzekerd van een voordelig én lekker diner. De Witte Ballons hebben. 2 personen 1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen7 personen8 personen9 personen10..
Read more

Korting klimbos bergen op zoom


korting klimbos bergen op zoom

500m ligt het klimbos aan de rechterkant. Vanuit Antwerpen/Vlissingen (A58) afslag 28 Bergen op Zoom. Deze stopt voor het hostel, maar rijdt maar eens in de twee uur. Klimmers, wandelaars en fietsers, alles vind je daar! En hoe hoger de routes, hoe moeilijker ze worden. Klimbos is gelegen in een openbaar bos.

Het is gelegen in een openbaar bos, wat het een extra bijzondere beleving maakt. Klimmers, wandelaars en fietsers, alles vind je daar! Klimbos ligt 15 km van Roosendaal en 40 km vanaf Breda. Kijk dan niet langer de kat uit de boom. Klimbos is écht top.korting klimbos bergen op zoom

Reserveer nu jouw klimtocht in het. Klimbos van jouw keuze en maak je op voor de grootste sensatie sinds tijden. Bergen op Zoom ligt én van de vier schitterende locaties van. Klimbos, nederland: Klimbos, brabantse Wal. Via uitdagende bruggen en netten, stevige lianen en te gekke tokkelbanen, beleef je een waanzinnig avontuur, midden in de natuur.

Klimbos Brabantse Wal ligt direct naast de Stayokay. Je vindt hier uitdagende bruggen, netten, stevige lianen en hele gave tokkelbanen. Dit, klimbos heeft 8 verschillende routes waarbij het niveau en de hoogtes verschillen per route. Zoekt u iets sportiefs, actiefs of iets met een educatief karakter? De groene route Discovery is mooi om mee te beginnen. Boek je tickets dan direct en gebruik daarbij de bovenstaande kortingscode. Let ook goed op de kortingsacties die eventueel vermeldt staan bij het kinderuitje in Bergen op Zoom. Neem dan direct contact op met de aanbieder via mail of telefoon. Via uitdagende bruggen en netten, stevige lianen en te gekke tokkelbanen, beleef je een waanzinnig avontuur, midden in de natuur. Bus 21 en 22 rijden vaker en brengen je naar halte Lievensberg.

Ov met korting, Zoo amersfoort korting,


Sitemap