Top news

Profiteer hier van extra korting bij. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en u ontvangt een kortingscode van -10 op uw eerstvolgende aankoop! Aan het begin van de solden geeft. Gratis..
Read more
Je creert de lamp uiteindelijk zelf! Comedy Cafe Amsterdam is al sinds 1994 de plek voor stand-up comedy. Bij vind je design wandlampen van bekende design merken zoals: Artemide, Flos, Foscarini..
Read more

Korting studentenkaart apple


korting studentenkaart apple

Ook bussen zijn een veelgebruikt vervoersmiddel in Berlijn. Check de website voor evenementen in dit grote complex. Reichstag, de huidige plek waar het Duitse parlement sinds de Duitse hereniging weer zetelt.

Surfspot Smart deals for education Openbaar vervoer in Berlijn Berlijn tips - mijn beste tips verzameld

Ga op zondag naar het Mauerpark Na de val van de Berlijnse Muur is het Mauerpark ontstaan op het voormalige grensgebied. Wat vaak door een norse oude vrouw door de luidsprekers wordt geroepen. Meer tips voor verlaten gebouwen in Berlijn lees je in mijn urbexarchief. Deze zijn nog goedkoper ook! Tijdens de tijd van de muur was de brug afgesloten maar is nu weer levendiger dan ooit. Dát maakt Berlijn zo charmant, boeiend specsavers korting anwb en altijd weer verrassend.

Stap dan bij het beginpunt op en probeer de voorste plekken op de bovenste verdieping te bemachtigen voor een fantastisch uitzicht. Deze zijn voornamelijk buiten het stadscentrum te vinden, bijvoorbeeld bij de Wannsee en de Müggelsee. De stations beschikken niet over controlepoortjes. De kortingen voor de CityTourCard vind je hier: m De kortingen voor de Welcome Card vind je hier: /welcomecard De tickets kun je vinden in de ticketautomaten maar ook bij het loket (dan krijg je er een boekje bij) op de grote stations.


Sitemap