Top news

Teenfacts gaat in op jongeren en seksualiteit. Nemo: Ontdek zelf hoe de wereld werkt. We enjoyed a wonderful day here. Personeel are very nice and friendly. Daarnaast geven de medewerkers van..
Read more
Onze beste kortingscodes 40, de nieuwste actie op deze pagina. Bezoek merkpagina (1 van 1) 50korting, de beste Blancheporte voordeelcode die wij u hebben aangeboden was goed voor 50 korting op..
Read more

Nmbs kortingskaart vergeten


nmbs kortingskaart vergeten

dan krijgt u het volledige kortingsbon mandenhuys bedrag terug. Contact Center 32 (0),30/min. Voor de maandvariant van Altijd Vrij geldt een maximum van 1 x per jaar. Tevens zijn de eerste twee bezoeken aan de musea naar keuze gratis met uw pas. Bekijk dan én van onze kortingskaarten en sla de wachtrij over bij de beste musea en attracties in Rome! Pieter Skip the line tickets). Rome, de Vaticaan Rome kaart, met de Vaticaan en Rome card heeft u direct toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden en het openbaar vervoer in Rome. .

Decathlon kortingskaart
Kortingskaarten afrika museum

Voor een Traject Vrij geldt in dat geval geen vergoeding. Selecteer hier de kaart die past bij uw wensen en profiteer van de voordelen! Wij zullen uw declaratie beoordelen en als deze terecht is, uw kosten terugbetalen. Dankzij de combinatie van de Vaticaan en Roma Pass. Reisde u buiten dit traject, dan krijgt u als houder van het Jaartrajectabonnement eventueel de gemiste korting terug. 38,50, rome, roma Pass 48u (Optioneel. Traject Vrij en Jaartrajectabonnement, maximaal 3 x per jaar kunt u uw reiskosten declareren.

Reiziger : Senior (60)Volwassene (26-59)Jongere (15-25)Jongere (12-14)Kind (6-11)Kind (4-5)Kind (0-3). 28,00, rome, reiskaart Vaticaan Rome, reiskaart Vaticaan Rome voor de Hop on Hop off Bus en openbaar stadsvervoer. . De mogelijkheden per abonnement.

100 korting nmbs, Kortingskaarten military boekelo,


Sitemap