Top news

Dat we ook kosteneffectief willen zijn, dat laten we zien door heel veel verschillende producten en merken aan te bieden. Wellicht staat het antwoord dat u zoekt daar tussen. CBD komt..
Read more
Online en in de winkel. Met deze klantenpas spaar je punten voor extra hema korting. Je kunt je hier ook registeren als je voor het eerst gaat bestellen. Dan heb je..
Read more

Abonnement planckendael korting efteling


abonnement planckendael korting efteling

beschikking mits reservatie. Kronkelend door korting apple producten het groen sta je altijd oog in oog met de dieren: van de olifantenfamilie over de ringstaartmaki's tot de neusberen. Opgelet: kinderen jonger dan drie jaar en groter dan 1m moeten ook een ZOO-Planckendael abonnementskaart kunnen voorleggen (deze is te verkrijgen op aanvraag bij onze ledendienst of via ) Plopsa Indoor (Hasselt) en Plopsa Indoor Coevorden (NL 40 korting voor iedereen vanaf 1 meter, geldig.

Ik wil een abonnement. Een jaarabonnement is 365 dagen geldig vanaf dag van aankoop. Als abonnee van ZOO Antwerpen. Planckendael kan je zo vaak langskomen als je maar wil, wanneer je wil. Korting heeft alleen betrekking op de toegangsprijs bij de genoemde attractie of dierenpark en is alleen verkrijgbaar op vertoon van je Efteling-abonnementspas.abonnement planckendael korting efteling

Informeer bij het betreffende park vooraf waar je de gratis toegangskaarten op kunt halen. Dit kan per park verschillen.

Plopsa COO (Coo) en Holiday Park (Duitsland 40 korting voor iedereen vanaf 1 meter, geldig bij aankoop van een toegangsticket aan de kassa op openingsdagen tot. Dankzij deze extra kortingen* is je ZOO abonnement pas écht goud waard Want naast alle voordelen die je ZOO abonnement je biedt in onze parken, kan je er elders ook heel wat profijt mee doen. Als abonnee geniet je van 10 korting op al je aankopen in onze shops. Dan kan je tegen zeer democratische prijzen deelnemen aan de activiteiten van de Kring van de Derde Leeftijd. Fruit of groenten stop je er zelf thuis nog. Dankzij je abonnement kan je vanaf nu dus zo vaak kortingscode japansemessen.nl je wil naar ZOO Antwerpen, ZOO Planckendael én ZOO Serpentarium! Zo krijg je binnen de Efteling.a. Maar ook de extra voordelen voor abonnees komen ruim aan bod!

Abonnement planckendael korting efteling
abonnement planckendael korting efteling


Sitemap