Top news

Je kunt echter na je afstuderen nog een jaar lang met 40 korting blijven reizen en je krijgt van de NS ook nog een twee gratis dagkaarten. Profiteer van 40 Korting..
Read more
AH Treinkaartjes 16 (Oktober 2018 bekijk Actie. Reizen kan met de binnenlandse treinvervoerders NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. NS Spoordeelweken van NS Treinpakkers met.a. Uiteraard vindt u in de..
Read more

Korting hortus botanicus leiden


korting hortus botanicus leiden

van e-Kortingscode vind je dagelijks de laatste kortingscodes en acties van populaire maar kleine bijzondere webwinkels. De Hortus botanicus Leiden is de oudste botanische tuin van Nederland, gesticht door de Universiteit Leiden in 1590. Hortus botanicus Leiden is een levend museum, een groene oase in het historische centrum van Leiden. Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit. Bekijk Winkel, soortgelijke winkels als Hortus Botanicus Leiden. Niet alleen geliefden kunnen hier een wonderschone dag beleven.

korting hortus botanicus leiden

Jysk kortingsbon
Pleinshoppen kortingscode
Efteling prijzen korting

Je hebt er allemaal tuinen, met ieder een eigen thema. Kenmerken van Hortus Botanicus Leiden, jongeren (15 - 21 Senioren, Groep volwassenen, Familie (jong en oud Rolstoel vriendelijk, pampers korting Educatief, Tuinen. De Hortus botanicus Leiden is de oudste botanische tuin van Nederland. Daarnaast heeft de Horticus Botanicus een educatieve doeleinden. Gesticht in 1590 treft u hier de eerste tulpen aan, de oudste goudenregen, en een tulpenboom die nog is geplant door Herman Boerhaave in de 18de eeuw. De 18e eeuwse Oranjerie van Leiden is een prachtige plek om elkaar het ja-woord te zeggen. Trouwen de Hortus, jouw mooiste dag in het leven vieren in de Hortus? De Leidse Sterrewacht, de koepels van de Leidse Sterrewacht, ook wel het oudste universitaire observatorium ter wereld, sprankelen prachtig wanneer de zon er op schijnt. U kunt hier niet alleen uw trouwreportage vastleggen, voor vele fleurige foto's. Nederland was het eerste land in Europa die de tulp met succes wist te verbouwen. In de winter bloeien altijd ten minste zestig orchideen in de speciale kassen.


Sitemap