Top news

Dit maakt het een ideale resort om je te ontdoen van de dagelijkse werkstress. Alles over Sauna Thermen Bussloo, een korting pakken voor Thermen Bussloo doe je op SaunaDeals. Kijk daarom..
Read more
Handig om alvast aan je familie te tonen! Via de app kun je exclusief gekleurde randen kiezen voor om je fotoafdrukken. Albelli webshop en de mogelijkheden om met korting te shoppen...
Read more

Profuomo overhemden met korting


profuomo overhemden met korting

technieken. Overhemden met enkele manchetkunnen zonder manchetknopen gedragen worden. Op deze manier past de snit van het shirt altijd goed bij het boord. Kies een overhemd met dubbele manchetten voor formele gelegenheden, Overhemden met dubbele manchet kun je alleen dragen met manchetknopen. Heren overhemden, het overhemd is een kledingstuk waarmee mannen zich kunnen profileren. Veel merken smokkelen door én body-maat aan twee boordmaten te koppelen. Je ontvangt de nieuwsbrief gemiddeld drie keer per maand per email.

Een, profuomo shirt is altijd ontworpen en gemaakt met oog voor detail. Wil je je toch afmelden? Of het nu een formeel business overhemd betreft of een casual overhemd voor de vrije tijd.

Om dit te bereiken voren wij én body-maat per boordmaat. Strijkvrije overhemden Strijkvrije of Non iron overhemden zijn bijzonder praktisch. Profuomo webshop, de, profuomo collectie is nu online verkrijgbaar in onze webshop. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring. Profuomo overhemden zijn verkrijgbaar met de volgende boorden: cutaway, extra cutaway, flip collar, kent, one piece collar, pointed collar, semi spread en wing collar. Heeft vaak kortingscode acties. Overhemden met hoog boord Wie graag een overhemd draagt zonder das, wil dat de kraag stevig is en mooi overeind blijft staan. De nieuwsbrief houdt jou als eerste op de hoogte van deze kortingscodes acties, aanbiedingen, nieuwe merken, de nieuwste herenmode artikelen, en de sale in de webshop. Boord, het uiterlijk van een heren overhemd wordt in belangrijke mate bepaald door de kraag. Daarnaast vindt u hier het grootste aanbod Profuomo shirts. Pasvorm overhemden, profuomo streeft naar een excellente pasvorm. Om het bezoek en winkelen bij voor u gemakkelijker en persoonlijker te maken verzamelen wij en derden persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag binnen en buiten onze website.

De hoge, stevige kraag van dit overhemd geeft een trotse uitstraling. Uw bestelling wordt gratis thuis of op het door u opgegeven adres bezorgd. Profuomo biedt regular fit (ook wel comfort fit of normal fit genoemd een losse fit die ook past bij steviggebouwde mannen, slim fit (een strakkere elegante fit, maar je hoeft er niet super slank voor te zijn en super slim fit voor de echte slanke man.


Sitemap