Top news

Of dat je iemand feliciteert met zijn nieuwe woning, geboorte van zijn/haar code promo planet sushi kind, deelneming of iemand ergens voor uitnodigt. Zo weet je zeker dat jouw Prénatal geboortekaartje..
Read more
Korting IS alleen vandaag geldig EN alleen voor facebook vrienden. Contemplating buyers get pleasure from lacking to spend full pertaining to yet-to-buy solutions, keeps changing the stock with various Vj style..
Read more

Coop kortingspas


coop kortingspas

en 2e bij de bevlogen duivinnen en 6e bij de jonge doffers, en tevens de 2e collectie. Als een komeet kwam onze 0 ( ) aangestoven! Pa had de 10e duif van het rayon, pa zijn duiven kwamen als snoeken uit de lucht vallen wat resulteerde in een aantal ongeklokte duiven, in 1 keer door dat kleine gaatje van de spoetnik zonder de antenne te raken! Hallo Duivenmelkers, In het begin van de duivensport werden de duiven lopend weggebracht. Het is toch leuk dat er ook eens een keer iemand uit een andere hoek van Friesland op bezoek komt. Maar tegen het geweld van de zwaluw was niemand bestand. Ik zei dat komt door die baaldag! De opkomst was niet goed te noemen en meer als de helft aan salades en vis bleef liggen.

coop kortingspas

Het is altijd spannend of ze direct naar binnenlopen of niet. Dan kun je nagaan dat zo'n bon toch goed geld opleverd. B v/d Zanden uit de Tike kreeg ook een broer van de zwarte, de 115 De 115 was jaren zijn beste duif en stond op troyes op teletekst Pa vloog met de 433 welke een 2e en 3e won op de fond als jaarling. Goedendag vrienden en vriendinnen, De duiven kwamen goed vanuit Sittard. Ik ga namelijk ook een aantal kweken voor mijn duivenmaatjes Bennie en Eelco Dijkstra, en iets later nog een aantal voor duivenmaatje Henco Jilderda.

Korting bioscoopkaartjes pathe
Feyenoord kortingspas

(oom)Douwe van der Bei pakte de 2e kortingsbon de zwerver plaats en dat met maar 8 mee! De 3e was voor Harrie Loonstra die ze goed op de rit heeft voordat het echte werk volgende week gaat beginnen. Nou Johan had verweg de snelste duif maar verpeeld maar liefs 5 minuten en had dus zeker de 1e gepakt in ons rayon. Trucje 1: Het vermeerderen van eieren voor nestspelers. Maar niet getreurd want ondanks het slechte binnenlopen werd er met de late jongen een zeer goede uitslag gedraaid! In het rayon wurmde Haize van Kammen zich op plaats drie! Het werd een klinkende overwinning van Ljibbe Bakker!

Klik op foto, met het oog op het naderende seizoen zijn we voor onze horeca op zoek naar gezellige, vlotte en actieve vrijwilligers die graag een of meerdere dagdelen of dagen in de week willen komen helpen. Nou maar hopen dat ze zich waar kunnen maken. Het begin is er! Ook Johannes de Vries deed het goed met 5 bij de eerste.

Veteranenpas korting bioscoop
Korting bioscoop jumbo
Korting op bioscoop


Sitemap