Top news

De promotiecode is niet geldig in combinatie met andere acties of promocodes en is niet inwisselbaar voor geld. ABN amro creditcard Services. So sparen wir uns den Umweg über Auktionen und..
Read more
Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook Sauna Devarana korting! U kunt hier ontspannen op de bank gaat zitten in een van de volgende saunas: het vuurtonnetje..
Read more

Unive korting bij meerdere verzekeringen


unive korting bij meerdere verzekeringen

geregeld actiecodes en kortingsbonnen te vinden waarmee het afsluiten van een verzekering bij Univé goedkoper wordt. Inmiddels heeft Univé meer dan 150 kantoren in Nederland. U kunt uw premie per maand of per jaar betalen.unive korting bij meerdere verzekeringen

Hulp nodig bij schade aan uw auto?
Univé staat dag en nacht voor u klaar.

unive korting bij meerdere verzekeringen

Onder meer brand, ruitschade, diefstal, aanrijding met dieren, storm en hagel. Als Univé, univé Korting, pakket, korting, tOP 5 Acties Ontvangen? Bent u WA beperkt casco of allrisk verzekerd? Denk aan bijvoorbeeld inkomensverlies, kosten voor huishoudelijke hulp, medische kosten, smartengeld en de kosten van een uitvaart. De kortingstreden bepalen uw korting. Lees meer over allrisk, in de tabel hieronder ziet u de verschillen tussen de 3 dekkingen.

Wat wel een feit is, dat is dat Univé regelmatig behoorlijk positief uit diverse (onafhankelijke) klantenonderzoeken. Ons adres is Postbus 70, 4460 BA in Goes. Soms heeft schade geen gevolgen voor uw kortingsjaren.


Sitemap