Top news

Sinds 2010 is de Tinadag een meerdaags festival waarbij je een heel weekend in Duinrell terecht kunt voor de leukste activiteiten. Voordelen van abonnement op Tina. Het is de ideale manier..
Read more
De gezellige binnenstad van Gelsenkirchen staat garant voor een romantische kerstsfeer en ook een kerstmarkt! Het hotel beschikt over WiFi, een eigen badkamer, een tweepersoonsbed en het ontbijt is inclusief! Poortjes..
Read more

Greenfee korting


greenfee korting

kan u hier terugvinden. Greenfee spelers kunnen maximaal 5 dagen van tevoren starttijden reserveren, vanaf.00 uur s ochtends. Golfpark De Haenen heeft regelmatig interessante (golf)aanbiedingen en -arrangementen. We drinken koffie vooraf met zn allen en zijn na de wedstrijden weer. Kijk hier voor een overzicht!

Anwb Golf heeft greenfee kortingen afgesproken met ruim 100 golfbanen in binnen- en buitenland.
Dit geeft alle anwb Golf leden de kans.
Nieuws Nieuwe televisie / informatie in het clubhuis.
In de week van 20 november wordt er een nieuwe en iets grotere televisie opgehangen in het.

Sint bezoekt Damesdag, de damesdagen in november worden steeds knusser. sGWN-leden twilight (za-zon-feest) 22,50.p.*.p.* * Het twilight-tarief voor eenmalige greenfee-spelers is slechts beperkt beschikbaar. Fees voor niet abonnees van Koksijde Golf ter Hille 2019 langeleedcourse 9 holes : het is mogelijk om 9 holes te spelen op de Langeleedcourse, dagelijks, ook in het weekend en op feestdagen (tarief 18 holes -40) enkel mits voldoende beschikbaarheid op de baan. Bekijk hieronder een uitgebreid aanbod van leuke greenfee acties van golfbanen in Nederland. Jong volwassen 19 t/m 27 jaar   350,00 per jaar.v.t.

Kamera-express.nl kortingscode, Tango korting,

Intro maandag zinzi kortingscode november 2018 t/m zondag 25,00 20,00, jeugd t/m 27 jaar 17,50 10,00, academy course 6 holes dagkaart,00, greenfee zomertarieven 2018 18 holes 9 holes, maandag t/m zondag 55,00 35,00, intro maandag t/m zondag 35,00 25,00, jeugd t/m. Lidmaatschap en aanbiedingen Klik hier voor meer informatie over de verschillende lidmaatschappen die Golfpark De Haenen aanbiedt. 35.p.* 18 holes greenfee (za-zon-feest) 62,50.p. sGWN-leden twilight (ma-vrij) 22,50.p.*.p. Dagelijks in de ochtend op hole 10 tot.30 uur, en op hole 1 alleen vanaf 4 uur voor zonsondergang. Ook zijn er diverse interessante arrangementen in combinatie met Jacks Steakhouse, vraag er naar bij uw reservering. Bij wintergreens bij aanvang van uw ronde krijgt u nog eens 5 euro korting. Golfen is leuk maar als je goedkoop kunt golfen met bijvoorbeeld greenfee korting dan is dat helemaal fantastisch. Klik hier voor het jaarverslag van de Schoffelploeg.

Golf nu met 2 voor 1 korting op de greenfee Greenfee korting - anwb Golf Welkom Veluwse Golf Club

Vero moda korting woensdag, Elf kortingscode gratis verzending,


Sitemap