Top news

Bekijk hier alle LED televisie aanbiedingen. Elke dag nieuwe acties, aanbiedingen en kortingscodes! Een bepaald percentage korting op jouw aankoop. Het online shoppen wordt steeds populairder. Korting op een specifieke productgroep..
Read more
De geschiedenis van Summum gaat terug tot aan 1998. Bij Summum kleding merkt u de passie en het gevoel waarmee de mensen achter Summum te werk gaan. Controleer je e-mail en..
Read more

Anne frank huis museum openingstijden


anne frank huis museum openingstijden

van Anne Frank kopen, de museumcatalogus, een ansichtkaart of een van onze vele publicaties. Toegang tarieven, het standaardtarief voor toegang voor volwassenen. M werkt samen met. Bezoek het Anne Frank Huis!

Laat je bagage achter in je hotel of geef het in bewaring op het Centraal Station. Maandag.00 uur -.00 uur, dinsdag.00 uur -.00 uur, vandaag.00 uur -.00 uur, donderdag.00 uur -.00 uur, vrijdag * uur - uur, zaterdag.00 uur -.00 uur. Eerst heeft Otto Frank zelf gezorgd om het pand te behouden, door het te kopen. Openingstijden, van april tot en met oktober is het museum open van.00 kortingscode holiday link uur tot.00 uur. Anne Frank Huis, hoewel het achterhuis nu nog bekend is door de dagboeken van Anne Frank heeft de schuilplaats aan nog eens vier Joden onderdak geboden. . Voor grote tassen en rugzakken, koffers of andere grote voorwerpen is geen ruimte in onze garderobe.

Jaarlijks ontvangt het museum zon 1 miljoen bezoekers. Anne Frank Stichting, het is aan een aantal bekenden van Otto Frank te danken en aan de druk van de publieke opinie dat Prinsengracht 263 gered wordt van de slopershamer. Zo voorkom je dat je misschien het museum niet in kunt. Anne wordt na haar dood wereldberoemd door het dagboek dat ze tijdens de onderduik heeft geschreven.


Sitemap