Top news

Discover the hottest deals from Netherlands on your smartphone! Kijk hier hoe jij kans maakt op onze studiebeurs. Wat is er nieuw? Er is vandaag de dag dan ook bijna..
Read more
Groene stroom, vandaag de dag wordt de meeste energie nog steeds opgewerkt in elektriciteitscentrales door verbranding van fossiele brandstoffen zoals aardolie, steenkolen en aardgas. Dat is echt niet meer nodig. Zet..
Read more

Aanbieding boot ameland


aanbieding boot ameland

het voertuig zitten. En nog een voordeel: in Holwerd hoeft geen bootticket meer gekocht te worden! Erweitern Text, schließen Text). Reserveer je fiets vooraf om teleurstelling te voorkomen.aanbieding boot ameland

Waar vind ik meer informatie over boottijden en tarieven?
Ameland - Holwerd maandag 8 sept.
2014 -08:30 Wijzig Volgende Personen met of zonder fiets, brommer of motor: selecteer een periode.
U kunt niet reserveren voor een specifieke datum en/of afvaart.
Bekijk hier de tarieven voor een overtocht naar Ameland met Wagenborg Passagiersdiensten.

Aanbieding boot ameland
aanbieding boot ameland

Pauschalen Bedingungen, ganzjährig buchbar. Wanneer wilt u naar het eiland? Het maximale gewicht is 45 ton. Het arrangement van 2018 is geldig tot. Kind 4 t/m 11 jaar 21,25.p.

Bestel dit dagarrangement bij VVV Ameland, dat wordt vast en zeker genieten! De boot kan niet gereserveerd worden voor. De appartementen maken deel uit van een groter complex, achter het Fletcher Hotel te Ameland (Hollum). Het voordeel van achter/bij het hotel gelegen zijn, is dat je de faciliteiten van dit hotel kunt gebruiken (tegen betaling).


Sitemap