Top news

Daarnaast bezit het zwembad van Aqua Mundo Het Meerdal ook een golfslagbad en natuurlijk een Kinder-doe-bad voor de allerkleinsten. Kom raften op de wildwaterbaan, zwem in het golfslagbad, glij van de..
Read more
Eigen risico van 385,00, oHRA Zorgverzekering Premie vr aftrek collectiviteitskorting Collectiviteitskorting Premie ná aftrek collectiviteitskorting Restitutie Polis (ohra Basisverzekering) 126,41 8 116,30. Ohra collectieve zorgverzekering, verzekeringsmaatschappij ohra biedt collectieve kortingen..
Read more

Snowplanet korting


snowplanet korting

ijshal van 30 bij 60 meter. Dit coole wintersportparadijs nabij Amsterdam, heeft twee indoorpistes. Avondticket, aanschaf ticket na 17:00 uur. Onbekend hoelang deze actie online staat. U kunt zowel vrij skin of snowboarden als een les boeken. Niet.c.m andere acties. Amsterdam (0 beoordelingen klimmen voor jong en oud op grote hoogte. Ga op wintersport in eigen land! Voor het echte wintersportgevoel hoeft u echt niet naar het buitenland. Community Updates, cyber Monday 2018 Aanbiedingen.

SnowPlanet beschikt over twee indoorpistes met echte sneeuw.
Een kleine piste voor beginners en een steile piste voor gevorderden.
SnowPlanet, de coolste indoorpiste nabij Amsterdam, het gehele jaar geopend!
SnowPlanet biedt het hele jaar het ultieme wintersportgevoel met knisperende, verse sneeuw, een bruisende après-ski in het feestcafé, uitgebreide dinermogelijkheden in een van de restaurants en een gespecialiseerde wintersportwinkel.snowplanet korting

SnowPlanet is het hele jaar geopend en u beleeft de dag van uw leven. 10,00 korting op 2-uur pistetoegang inclusief materiaalhuur Maximaal 4 personen Geldig op maandag t/m zaterdag Deze korting is niet geldig tijdens de kerstvakantie. Om in aanmerking te komen voor deze korting bestelt u eenvoudig de NapPas online. Op de webshop van snowplanet kan je nu 1 uur toegangskaarten kopen voor EUR 7,rmale prijs volwassenen 1 uur is EUR 20,50Kaarten zijn te gebruiken tot. SnowPlanet, kortingscodes voor november 2018 De winter is achter de rug en je wintersportvakantie voorbij.

Kortingscode mediamarkt, Kinepolis korting den bosch,

Studenten-ticket, op vertoon van je studentenkaart. Oefen uw bocht- en remtechniek op de beginnerspiste of sjees naar beneden van de steile piste van 230 meter. Normale prijs volwassenen 1 uur is EUR 20,50. SnowPlanet is vanaf 01 april tot 22:00 uur geopend. SnowPlanet is het hele jaar geopend en u beleeft de dag van uw leven. Om in aanmerking te komen voor deze korting bestelt u eenvoudig de NapPas online. SnowPlanet is uitermate geschikt voor de voorbereiding op wintersport.

Korting tv bol.com, Kortingscode lederonline.nl, Lion king korting kaartjes, Zalando cadeaukaart 15 korting,


Sitemap