Top news

Wil je lekker gemasseerd worden en genieten van een hotel overnachting? Wil je naast de sauna s en baden nog iets meer voor jezelf en jouw gezelschap, maak dan gebruik..
Read more
Uit-eten gaan en de korting die je ontvangt. Voorjaar 2019: Tot 30 korting Het voorjaar is fantastisch om lekker op vakantie te gaan. Het enige wat je nog bijbetaalt zijn de..
Read more

Korting abonnement slagharen


korting abonnement slagharen

Televisie, koelkast, centrale verwarming, eethoek, kookplaat, veranda en sanitaire unit. De 15 korting op overnachtingen is alleen van toepassing op reguliere tarieven, niet op vroegboekkortingen of andere acties. Genieten van een avontuurlijke wigwam pal naast Attractiepark Slagharen.

Abonnementen, slagharen, korting in onze shopskorting abonnement slagharen

Het betreft een volledig ingericht Arizona huisje met.a. Ook interessant: Deze Slagharen deals heb je gemist. Het betreft een volledig ingerichte wigwamtent met.a. Televisie, koelkast, keukenhoek, eethoek, elektrische verwarming, kookplaat en sanitaire unit. Geeft informatie, aanbiedingen en korting over Slagharen en omstreken. Parkeren bij de accommodatie. Over alles kun je informatie vinden. Je betaalt dan slechts 43,25.p.v. Brons, zilver, goud, familie, onbeperkt toegang tot het attractiepark in 2018 én seizoen 2019 voor 1 persoon 1 persoon 1 persoon, maximaal 5 personen (wonend op hetzelfde adres). Korting op overnachten op Vakantiepark Slagharen Ontvang met je abonnement 15 korting op overnachten in Vakantiepark Slagharen. . Genieten van een prachtig in het bos gelegen vakantiehuisje.


Sitemap