Top news

Camping De Wildhoeve ligt direct aan het fietsroutenetwerk, dus aan routes geen gebrek. Reserveren is gewenst om teleurstelling te voorkomen. Gelegen in een bos met veel privacy en ruimte. Kom langs..
Read more
B B De Cannenburgh is uniek gelegen in Vaassen, aan de rand van de Veluwse bossen, en biedt een bed breakfast accommodatie waar 1 tot 4 personen in alle rust kunnen..
Read more

Kortingsbon hobbybeurs assen


kortingsbon hobbybeurs assen

naar de nieuwste trends en technieken op hobbygebied, dus je weet zeker dat je hier altijd kennismaakt met het nieuwste van het nieuwste. Kreadoe is hét uitje voor creatievelingen. Zo kom je alvast in de stemming én kun je mooie prijzen winnen. Om even uit te puffen tussen al het shoppen en knutselen door, neem je plaats op een van de gezellig ingerichte terrassen op Kreadoe. For three days, more than 100 exhibitors will be congregating at the Ethias kortingscode mijn ijzerwaren.nl Arena to provide.

Op de normale toegangsprijs ( 9,5.p.). De Hand Hobby Creadagen is een veelzijdige en gezellige beurs in de TT Hall Assen. De eerste editie was is 2012 gelijk succesvol en mogen wij dat ook van de opvolgende edities zeggen. Tijdens de beurs 2014 zijn er 7059 bezoekers geweest in de TT Hall Assen en kon de organisatie spreken van een geslaagd evenement. Struin, neus en vind alles voor je hobby op deze hobbybeurs!

Demonstraties, nieuwe apparaten, papiersoorten of uit het buitenland overgewaaide technieken: je ontdekt ze hier! Kinderen van t/m 12 jaar Gratis (onder begeleiding). Een creatief dagje uit, voor jong en oud. TT-Hall Assen, assen Op 27, 28 februari en 1 maart aanstaande zal de 5e editie van de Hand Hobby Creadagen plaatsvinden. Fructura is a young, dynamic and innovative trade fair where everyone who is involved in the cultivation of fruit can find something to their liking. En heb je zoveel geshopt dat je het niet meer kunt dragen? Je bepaalt zelf waar je zin in hebt! Naast de organisatie van de beurs, organiseert KreaDoe het hele jaar door ook diverse creatieve challenges, waarbij je zelf aan de slag gaat met korting kinderkeuken.nl een bepaald thema. Sommige workshops zijn snel en eenvoudig, anderen vragen iets meer tijd en geduld. Het hele jaar Kreadoe, de fysieke beurs wordt én keer per jaar georganiseerd, maar op de website en social media-kanalen van Kreadoe kun je je het hele jaar door laten inspireren. Op het blog van het evenement vind je bovendien veel leuke ideen en inspiratie voor je volgende creatieve project.


Sitemap