Top news

April 2019, schrijf je in voor de pieces nieuwsbrief en ontvang 5 korting. De Filling Pieces low top sky basic heeft een bovenwerk van het beste leer wat in Europa..
Read more
Slim Pearl, verloopt op om 22:59, ambiance Live. Meer kortingscodes, geldzaken, persoonlijke financin, we denken er liever niet al te veel aan. Zelfs aan onze smartphone zijn we in geen tijd..
Read more

Feyenoord kortingspas


feyenoord kortingspas

categorien valt zijn er goede mogelijkheden om Rotterdam met korting te bezoeken. Deze kaart kan je veel voordeel opleveren, vooral als je wat langer in Rotterdam verblijft. De korting kan oplopen tot wel 50!

Korting in Rotterdam, goedkope tickets Consument misleid met kortingspas Rotterdam

De meeste attracties en musea in Rotterdam geven standaard korting aan kinderen, studenten en ouderen. Tourist Day Ticket krijg je aow korting 2020 niet alleen korting op heel veel attracties en musea in Rotterdam, maar ook op attracties en musea in Zuid-Holland, waaronder. Korting op musea en theaters in Rotterdam. Voor studenten is er dit jaar een speciale editie van de pas, die net als de pas voor 65-plussers 10 euro kost. Bij de fo winkel kun je last minute kaarten kopen met flinke korting op cabaret, musicals, en concerten in de Rotterdamse theaters. Bovendien kun je met de Rotterdam Welcome Card ook nog eens gratis van het openbaar vervoer in Rotterdam gebruik maken! Correctie melden, deel dit artikel. Ga je op de culturele toer? Rotterdampas krijg je een heel jaar lang kortingen op allerlei zaken in Rotterdam. "Wanneer je Rotterdam bezoekt kun je veel korting krijgen op de prijzen van attracties, musea, restaurants en het openbaar vervoer.

Feyenoord kortingspas
feyenoord kortingspas


Sitemap