Top news

Er is een aansluiting met hun eigen shuttlebussen, waardoor je eenvoudig aan de ingang van het park komt. Je betaalt geen 45 maar slechts 27 euro per persoon! Phantasialand heet Raik..
Read more
Heb je geen Go-abonnement? Kies de hoeveelheid mobiel internet. UnitedConsumers regelt de rest voor. Kies uit 2 GB of 5,- korting per maand als je met twee (of meer) andere abonnementen..
Read more

Feyenoord kortingspas


feyenoord kortingspas

categorien valt zijn er goede mogelijkheden om Rotterdam met korting te bezoeken. Deze kaart kan je veel voordeel opleveren, vooral als je wat langer in Rotterdam verblijft. De korting kan oplopen tot wel 50!

Korting in Rotterdam, goedkope tickets Consument misleid met kortingspas Rotterdam

De meeste attracties en musea in Rotterdam geven standaard korting aan kinderen, studenten en ouderen. Tourist Day Ticket krijg je aow korting 2020 niet alleen korting op heel veel attracties en musea in Rotterdam, maar ook op attracties en musea in Zuid-Holland, waaronder. Korting op musea en theaters in Rotterdam. Voor studenten is er dit jaar een speciale editie van de pas, die net als de pas voor 65-plussers 10 euro kost. Bij de fo winkel kun je last minute kaarten kopen met flinke korting op cabaret, musicals, en concerten in de Rotterdamse theaters. Bovendien kun je met de Rotterdam Welcome Card ook nog eens gratis van het openbaar vervoer in Rotterdam gebruik maken! Correctie melden, deel dit artikel. Ga je op de culturele toer? Rotterdampas krijg je een heel jaar lang kortingen op allerlei zaken in Rotterdam. "Wanneer je Rotterdam bezoekt kun je veel korting krijgen op de prijzen van attracties, musea, restaurants en het openbaar vervoer.

Feyenoord kortingspas
feyenoord kortingspas


Sitemap