Top news

Leemans published this collection in 1840 and had published the Egyptian collection the year before. Wanneer je het museum binnenstapt begin je aan een reis door deze culturen. Nederland in de..
Read more
Wil jij extra voordelig je vakantie boeken? Ook voor deze actie geldt dat je rond het maximale zit wat je qua korting kan pakken. Deze actie is geldig op alle vakanties..
Read more

Feyenoord kortingspas


feyenoord kortingspas

categorien valt zijn er goede mogelijkheden om Rotterdam met korting te bezoeken. Deze kaart kan je veel voordeel opleveren, vooral als je wat langer in Rotterdam verblijft. De korting kan oplopen tot wel 50!

Korting in Rotterdam, goedkope tickets Consument misleid met kortingspas Rotterdam

De meeste attracties en musea in Rotterdam geven standaard korting aan kinderen, studenten en ouderen. Tourist Day Ticket krijg je aow korting 2020 niet alleen korting op heel veel attracties en musea in Rotterdam, maar ook op attracties en musea in Zuid-Holland, waaronder. Korting op musea en theaters in Rotterdam. Voor studenten is er dit jaar een speciale editie van de pas, die net als de pas voor 65-plussers 10 euro kost. Bij de fo winkel kun je last minute kaarten kopen met flinke korting op cabaret, musicals, en concerten in de Rotterdamse theaters. Bovendien kun je met de Rotterdam Welcome Card ook nog eens gratis van het openbaar vervoer in Rotterdam gebruik maken! Correctie melden, deel dit artikel. Ga je op de culturele toer? Rotterdampas krijg je een heel jaar lang kortingen op allerlei zaken in Rotterdam. "Wanneer je Rotterdam bezoekt kun je veel korting krijgen op de prijzen van attracties, musea, restaurants en het openbaar vervoer.

Feyenoord kortingspas
feyenoord kortingspas


Sitemap