Top news

Pak deze codent5b, november 2018, reserveer tickets voor het nieuwe bloemenseizoen bij Keukenhof. Geldig t/m december 2018, profiteer van 2,50 korting op je Keukenhof ticket. Code niet nodig Verlopen op..
Read more
Doe mee met de video-/fotowedstrijd en win 750 shoptegoed bij Kleertjes.com Kleertjes.com sale: ontvang tot 40 korting Kleertjes.com kortingscode: Tot 60 extra 10 korting. 40plus10 Verlopen op: Kleertjes.com kortingscode: 30 10..
Read more

Nordhorn dierentuin kortingsbon


nordhorn dierentuin kortingsbon

op enkele plekken te zien. Ook kinderfeestjes en bruiloften zijn mogelijk in deze leuke dierentuin. De ster van de dierentuin is de zeldzame bosbizon. In Tierpark Nordhorn leeft een groep bosbizons met drie koeien en een stier. De drie chimpansees in het park vormen een gezellig, bijna menselijk, clubje met elkaar. Ook zijn er typische boerderijdieren zoals koeien, varkens, schapen en kippen te zien op de museum boerderij De Vechtehof.

Jysk kortingsbon, Fleurop kortingsbon,

Doodshoofdaapjes, prairiehonden, chimpansees en steenbokken bijvoorbeeld. Het logo van de dierentuin bevat meteen het meest bijzondere dier in de collectie: de bosbizon. Op de Vechtehof, een grote oude boerderij in het park, zijn veel bijzondere boerderijdieren te zien, zoals het bijna uitgestorven Bentheimer varken, Ouessantschapen en Fries-Hollandse schapen. Dierentuin - Tierpark Nordhorn leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje en schoolreisje. De Duitse dierentuin is geopend in 1950 en huisvest zo'n 1700 dieren in alle soorten en maten. Deze grote runderen komen oorspronkelijk uit Noord-Amerika, waar ze in de 19e eeuw bijna uitgeroeid waren.

De Bonte Bentheimer is een oud varkensras. Jouw ervaring met dit pretpark? Behalve bijzondere dieren uit het buitenland, richt Tierpark Nordhorn zich ook op zeldzame huisdierrassen uit de eigen regio. Natuurlijk is de bijzondere bosbizon er te zien, die ook in het logo van de dierentuin te zien. Activiteiten, tierpark Nordhorn biedt een gevarieerd aanbod voor scholen en groepen. Ook spoorwegmaatschappijen waren de dieren liever kwijt dan rijk: een botsing met een bizon veroorzaakte heel wat schade.


Sitemap