Top news

Heb je al eens mee geboden op de veiling? 5.000 Air Miles 60,- extra korting op een weekverblijf.500 Miles 35,- extra korting op een midweek- of weekendverblijf. Laat je dan in..
Read more
Nieuw binnen, bekijk ook de schoenen van Schoenenwinkel die net binnen zijn. Hoe kan ik een kortingscode gebruiken? Ook betaal je geen extra kosten als je in Belgi laat bezorgen. Om..
Read more

Tassenmuseum korting kaartjes


tassenmuseum korting kaartjes

entourage. Tassenmuseum Hendrikje is een must-visit voor modeliefhebbers! Zin om een middag te verdwalen in een prachtig 17de-eeuws grachtenpand tussen honderden bijzondere tassen en accessoires? Verschillende materialen die ervoor zorgen dat tassen niet alleen een mode item worden korting playmobil bol.com gezien, maar we kunnen de tas ook als kunst rekenen. Kinderen tot en met 6 jaar: gratis. De collectie begint bij het jaar 1500 en gaat zo steeds verder de toekomst in, tot de collectie bij het heden aankomt. Hier kun je genieten van een feestelijke High Tea Classic, helemaal in stijl van de Gouden Eeuw. . De high tea in Tassenmuseum Hendrikje wordt gezien als én van de betere in Amsterdam. Vroeger, in de jaren 1500, ging een jas jaren mee en was dit bedoeld om je belangrijkste persoonlijke spullen in te dragen. Toelichting, geef een oordeel per criterium, sfeer.

Tassenmuseum Hendrikje, tassenmuseum Hendrikje is een museum dat over de geschiedenis van de handtas, de buidel en de koffer gaat. De collectie met handtassen uit het heden bestaat uit handtassen van enkele hedendaagse ontwerpers en is ook zeker de moeite waard om te bewonderen in het museum. Betaalwijze, ga alstublieft akkoord met de algemene voorwaarden om door te gaan.

tassenmuseum korting kaartjes

Vaste collectie, de vaste collectie in Tassenmuseum Hendrikje toont de Europese geschiedenis van de tas, vanaf 1500 tot. Tassen worden sinds de Industrile Revolutie gemaakt van verschillende materialen. De high tea die je afneemt in Tassenmuseum Hendrikje in Amsterdam behoort tot de betere van Amsterdam. High tea in hartje Amsterdam. Collectie en tentoonstellingen Tassenmuseum Hendrikje, de vaste collectie van Tassenmuseum Hendrikje bestaat uit meer dan 5000 items. Prijs/kwaliteitverhouding, personeel, faciliteiten, aanbod, selecteer je gezelschap - optioneel, alleen. Unieke stijlkamers uit de 17e en 18e eeuw zijn gevuld met netjes bedekte tafels waar regelmatig kaarsjes en uiteenlopende keuze uit broodjes, taartjes en quiches op zijn uitgestald. Je hoeft geen ticket te bestellen. Je gaat écht terug in de tijd. Wat verstaan we onder stijlkamers? Welke merken tassen kan je zowel verwachten?


Sitemap