Top news

Vul hier alle benodigde contactgegevens in en klik op Aanmelden. Zodra je de betaling hebt afgerond wordt je bestelling in werking gezet, en kun je snel een bevestiging per e-mail verwachten...
Read more
Doe mee met de quiz in de Bieb en maak kans op vrijkaartjes voor Het Zandkasteel op 15 januari. En u profiteert van lokale acties en aanbiedingen bij.a. AquaFun SportiomGezin..
Read more

Bokrijk korting lerarenkaart


bokrijk korting lerarenkaart

ter plaatse op de spaarkaart geplaatst) 65 en andervaliden .p. Wordt ter plaatse op de spaarkaart geplaatst) 65 en andersvaliden .p. Jongeren van 12 tot 18 jaar en studentenkaart .p. Audiogids) Kruiden- en Inspiratietuin. In de gebouwen en de Kruiden- en Inspiratietuin zijn honden (uitgezonderd assistentiehonden) niet toegelaten. Leden Herita en Bokrijk-abonnees.p.

Kinderen tot 12 jaar  gratis, houders UiTpas Hasselt gratis, groepen (vanaf 15 personen) .p. In juli en augustus 2018 zullen we ook op maandag geopend zijn. Dit telkens van 10 tot 17 uur. ( 1 korting.p.

Kinderen tot 12 jaar gratis, houders UiTpas Hasselt gratis, groepen (vanaf 15 personen) .p. Opgelet: brazilian bikini shop kortingscode op zondag, tijdens 'de Sage van de Eenhoorn wordt een algemene toegangsprijs gevraagd, inclusief een bezoek aan het Belevingscentrum en/of de Kruiden- en Inspiratietuin. Laatste toegang tot het belevingscentrum en de inspiratietuinen: 30 minuten voor sluitingstijd. Lerarenkaart .p. Leden Gezinsbond.p. Volwassenen .p. Leden Gezinsbond .p.bokrijk korting lerarenkaart

Kreadoe 2018 Wij en onze partners gebruiken cookies en vergelijkbare technologien om uw ervaring te personaliseren en gegevens te verzamelen voor tracking-, advertentie- en analysedoeleinden. De meeste codes zitten in hoofdletters en sommige zijn hoofdlettergevoelig, dus de code werkt mogelijk niet als je deze met kleine letters invoert. Gebruik de kortingscode blackfriday18 tijdens je checkout om de 10 korting. Op de site van vll staan kleurplaten van zoem de bij die je kunt gebruiken als voorbeeld.

Kruidvat kortingskaart ns
Centerparcs 40 procent korting


Sitemap