Top news

Staat er geen link of werkt de link niet? Wist je dat we elk weekend een actieve kortingscode op een bepaalde bestemming hebben? Heb je al geprobeerd de code handmatig in..
Read more
Klik op 'Akkoord' en houd de OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. Gratis tot.00 uur, daarna korting. Met dit abonnement reis je in de daluren van maandag tot en met vrijdag na..
Read more

Korting spa sense


korting spa sense

park is dat het heel erg huiselijk overkomt. Ondanks het feit dat het niet een van de grootste saunas is van Nederland betekent dit niet dat ze er weinig faciliteiten hebben. Naast de standaard saunas en stoomcabines kun je bij SpaSense ook gebruik maken van verschillende soorten baden. Als je een hapje wilt eten dan kun je twee dingen doen, je kunt naar het restaurant gaan of je kunt een plaatsje zoeken op de buiten patio. 4.33/5(3 stemmen spaSense aanbiedingen, korting en acties 4*-hotel in Noord-Brabant incl. Als we kijken naar de andere baden die dit wellness centrum te bieden heeft dan zien we dan er binnen nog een binnenzwembad en een dompelbad te vinden zijn. Ontspan in onze thermen en sauna, beleef alle faciliteiten en relax tijdens een massage. In het restaurant zit je binnen, zit is leuk voor de wintermaanden van het jaar.

Het leuke is dat je het eten op kan eten bij de openhaard, ze komen het gewoon naar je toe brengen. Deze spa heeft alles! In de uitgestrekte tuin stuit u op een sprookjesachtig huisje van hout, de Puulliteri. .

Zo hebben ze speciale Bhutaanse en Japanse behandelingen, ieder wordt wel weer uitgevoerd op zijn eigen speciale manier. Ga naar de website van, spaSense voor de actuele openingstijden. Puuliiteri betekent in het Fins heel toepasselijk houten huisje. De buiten patio is natuurlijk een heel speciale plek als het lekker weer. Een zoutbad is heel leuk om eens te proberen, het is echt een bijzonder gevoel als je voor het eerst van je leven kan blijven drijven zonder dat je daar iets voor hoeft te doen.

Korting spa sense
korting spa sense

Kwik fit apk fnv korting
Planetron dwingeloo kortingsbonnen


Sitemap