Top news

CJP-pashouders dienen bij de ticketcontrole een geldige CJP-pas te laten zien. Een complete lijst van alle deelnemers is hier te vinden. Genoeg tijd dus om vooral doordeweeks voordelig een filmpje te..
Read more
Geldig t/m juni 2015, vakantieveilingen kortingscode voor 5 korting op je gewonnen bod. Icon fbicon gModeTierbedarfBlumen amp;amp;amp; GeschenkideenSpeelgoedSport, Hobby amp;amp;amp; OutdoorGarten amp;amp;amp; HeimwerkOpleiding amp;amp;amp; CursusBüro amp;amp;amp; SchreibwarenLoisirs amp;amp;amp; Parc amp;amp;amp;..
Read more

Reizen met korting ns student


reizen met korting ns student

want dan kun je deze pas half september gaan gebruiken. Gratis met 40 korting reizen, ben je pas afgestudeerd? Dan kun je niet langer gratis met de trein reizen. Deze voordeelurenkaart kost normaal.

De laatste jaren zijn de kosten dermate hoog gew. Na je afstuderen is het wel even wennen, normaal pak je elke vorm van openbaar vervoer geeektech korting en kost het helemaal niets, maar als je afgestudeerd bent is het voorbij! Doordeweeks, van maandag t/m vrijdag, kan de Samenreiskorting alleen buiten de spits gebruikt worden. De NS stuurt je een kaart op en bij het aanvragen kun je aangeven wanneer je deze wilt laten ingaan. Ben je klaar met je studie? Hiervoor krijg je het studentenreisproduct en kost het openbaar vervoer je helemaal niets. De NS wil jou als afgestudeerde niet verliezen als klant en daarom bestaat er sinds een aantal jaar een interessant aanbod van de Nederlandse Spoorwegen. Het is dan ook vaak een flinke klap wanneer je afgestudeerd bent en je moet weer het volle pond gaan betalen. Je betaalt voor je reizen achteraf met én overzichtelijke factuur. Als student heb je met je OV-jaarkaart jaren lang gratis kunnen reizen en in het weekend met 40 korting, of wanneer je gebruik maakte van een Weekend-OV andersom.

Toch komt de NS de pas afgestudeerde student tegemoet en is er een jaar lang een voordeelkaart voor pas afgestudeerden. De dagkaarten gelden voor een reis met de 2e klas. Dit kun je invoeren in een NS account en vervolgens krijg je de kaart via de post opgestuurd. Als u dus om 8:54 uur incheckt, betaalt u het volle tarief. Ook voor jonge ondernemers, ben je na je studie een eigen bedrijfje gestart? Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.


Sitemap