Top news

Kortingbg5 Verlopen op: 31 december 2017 Kortingscode Bagageonline: 5 korting op je bestelling kortingbg5 Verlopen op: 30 november 2017. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de website. Review, choose a ranking..
Read more
De korting die je met zo'n kortingsbon ontvangt kan oplopen tot wel 100! Jaren later vind je nog steeds Zalando kortingscodes voor verschillende kortingen en bespaar ook jij op schoenen..
Read more

Korting omnium goes


korting omnium goes

aan Jan Govaert Martens van Alffen, brouwer, fl 220 voor geleverd bier. De insunuanten was verteld dat het schip, geladen met kolen uit Schotland, was ontzet uit handen van de Duinkerkers. Als omen van de weeskinderen van hun moederlijke erfenis, uit te keren bij 18 jr samen 16 pond. (Idem 341) De lijfkoop bedraagt 14 gulden zoals ze zeiden. Wonende te Catwijk op de Rijn verkoopt Willem Jeroenszn. Hij heeft de partij door bemiddeling van Cornelis Waerts maeckelaer, verkocht aan de weduwe van Jan Snaets, maar heeft daarvoor nog geen betaling ontvangen. Willem had dit huis eerder gekocht van Dirk Jansen van Roij met schepenbrieven van Oirschot.d. Als Beatrix Bockstart, weduwe van Floris, verkoopt zij op (RAA 420:340v) samen met Reijnier Temminck en François Hachten als kinderen en erven van Floris, aan Arnold Ceelen en Gerrijken Reijniers een huis en hofstad in de Turfstraat in Arnhem, met aan de ene kant. Hillenaar van 408 gulden voor twee termijnen.

Goes Omnium Zwembad Goes Op ontdekking in de tropen: van zwembad tot regenwoud. Bij inschrijving én betaling vr 1 juli krijgt u uw bewijs van deelname per email toegezonden. Alle andere inschrijvingen kunnen op 23 juli.s. Het bewijs van inschrijving ophalen bij de informatietafel. De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen in Theater de Mythe, Goes, 5 - 99 jaar - Voorstelling zondag, om 14:00 uur.

Korting op korting berekenen, Kortingscode eventim november, Rijbewijs met korting, Hipenmamabox kortingscode,

Nog krijgen ze de andere helft van de schuur zoals ook uitvoeriger is omschreven in dat erfdeel van Jan en Peter, welke schuur moet worden afgebroken voor.s. Van den Dries, 1634. Protocol notaris de Metser:.G. Huwt voor 1644.771 Agnes Pieters van stijn Familienaam Index.771 Vader.542 Moeder.543 NB: bij dopen in 1646 heet ze Neesken Jans. 3.- per jaar over aan Henrick Gijsberts van den Heuvel en Goijaert Gijsbert Hoppenbrouwers als voogden van Marijke en Handersken dochters van genoemde Dielis en Cathalijn. Kinderen Egidius Zie.226 Henricus Zie.220 Elisabeth, doopgetuige 1659 Joanna, doopgetuige Theodorus (na doopgetuige 1671 Cornelius (dRK Oirschot doopgetuigen Joannes Theodoricus, Hendrica Joannes Maria (dRK Oirschot 4-4-1623 doopgetuigen Joannes Matheus, Joanna Adrianus. Comparanten als bij testament gemaakt zijnde voogden over de onmondige weeskinderen van Maritje Aryensdr.


Sitemap