Top news

Pak deze korting, geldig t/m december 2018, bever korting: bespaar tot 40 op regenkleding. Pak deze korting, geldig t/m december 2018, bever korting van 100 op een waterdichte jas. Met de..
Read more
Voor skibroeken geldt hetzelfde. Niet goed, geld terug, bij SkiWebShop kun je altijd terecht voor persoonlijk advies; bijvoorbeeld voor het kiezen van de juiste skibroek, de juiste maat ski -jas en..
Read more

Korting pathe ede


korting pathe ede

ook dit hangt van de bioscoopketen af maar wij zullen alles hieronder voor jou op een rijtje zetten. Koop een 10-rittenkaart voor. Ook met de CJP-pas pak je korting bij de bioscoop, oplopend tot. Neem een Pathé abonnement. Pathé, een van de grootste bioscoopketens van het land. Heb je een CJP pas of ben je nog student? Dan is Pathé Unlimited ideaal voor je! Daarom hebben wij nu op een heuse studenten bespaa. Welke nieuwe films kan ik in de bioscoop zien in 2018?

Kortingscode raceplanet 2018 en nieuwe couponskorting pathe ede

Ici paris parfum korting, Surfspot korting laptop,

Korting krijg je hier door de leeftijd tussen 12 en 17 jaar te hebben. Studenten dienen ingeschreven te staan als student en bij de Pathé ticketcontrole een geldige collegekaart te tonen voor een MBO-, HBO- of WO-instelling. Zo is er bijna in elke stad wel een Pathé bioscoop. Een andere grote bioscoopketen is die van Vue bioscopen. . Actuele Films, alle Pathé Voordeeltickets. Snel tickets kopen, gezellig naar de film voor een lage prijs! De ideale korting voor de bioscoop voor de filmfanaat.korting pathe ede

Nl zie je in én oogopslag welke films er bij een bioscoop bij jou in de buurt draaien.
Als Pathé nieuwsbriefabonnee blijf je op de hoogte van alle acties en kortingscodes.


Sitemap