Top news

Met de extra korting van. In het bestelproces zie je vaak een invulveld met de tekst: "vul hier jouw kortingscode in". Er zal meteen een korting worden verrekend en jij scoort..
Read more
De 20 (keuze)kortingsbon is geldig van 26 november t/m 2 december 2018. Pak deze korting, december 2018, meld je aan voor de Formido nieuwsbrief en ontvang exclusieve kortingen. Deze kortingscodes van..
Read more

Korting macbook


korting macbook

Intel-chips. Turbo Boost tot 3,2 GHz 8 GB 1866-MHz lpddr3-geheugen 512 GB SSD-opslag1, intel HD Graphics 615, toetsenbord met vlindermechanisme van de 2e generatie.797,91 Inclusief btw en wettelijke heffingen.w.v. . Daarnaast was de eerste Pro al behoorlijk dun, maar helaas wel voorzien van bescheiden specificaties. We nemen ze hieronder een voor een met je door.

korting macbook

Op dezelfde manier past de MacBook zich aan op zijn omgeving. De accu van de MacBook Pro Retina gaat iets langer mee en staat garant voor 10 uur lang internetten. MacBook Pro 2016 review. Struikel je bijvoorbeeld per ongeluk over de oplaadkabel, dan zorgt de aansluiting ervoor dat de kabel automatisch loslaat. Deze variant heeft helaas geen Touch Pad. Vooral kenmerkend is het Retina-scherm, dat een erg hoge resolutie 25 pixels heeft. Hulp nodig bij je bestelling?


Sitemap