Top news

Mayaland Indoor De Panne, is er slecht weer op komst? Dit waterpretpark ligt net naast Plopsaland De Panne en biedt plezier voor jong en oud. Le style bcbg de Hampton Bays..
Read more
Twitter, FB Messenger of bellen met (0,90 p/m max. Let op, het studentenreisproduct is niet geldig op het nachtnet van alle bus, tram en metro's. Op vrijdag van.00 tot.00 uur...
Read more

5 euro korting vodafone ziggo


5 euro korting vodafone ziggo

slechts 19,95 per maand voor FOX Sports. Onze beste prijsgarantie geldt voor de webshops van de verschillende providers (T-Mobile, Ben, KPN, Telfort, Vodafone, hollandsnieuwe en Tele2). Altijd gemakkelijk wanneer je vragen hebt of tegen bepaalde onduidelijkheden aanloopt. Lees Meer verlopen Maak gebruik van deze Alles in 1 aanbieding Ben jij nog niet aangesloten op het digitale netwerk van Ziggo? Doordat we samenwerken kunnen we meer voor je betekenen. Alles over de gratis extra's. VodafoneZiggo is de naam van de nieuwe prominente Nederlandse onderneming die vanaf 1 januari van start is gegaan. De factuur, het contract, en onze service: daaraan verandert niets.

Ben je klant bij Ziggo én Vodafone? Met een Ziggo aanbieding kun je extra voordelig gebruik maken van het online web, je favoriete TV-programmas kijken en bellen naar familie en vrienden. De nieuwsbrief kan je hierbij helpen. Als je voor een abonnement kiest met telefoon, krijg je altijd precies te zien welk deel van het maandbedrag je betaalt voor je telefoon. Je klikt op eenvoudig de producten aan die je van Vodafone hebt en je ziet meteen van welke voordelen je kunt profiteren. Nee dat kan niet, voor vragen over Ziggo Mobiel bel je gewoon naar onze klantenservice zoals je gewend bent.

Vodafone en, ziggo gaan samenwerken5 euro korting vodafone ziggo


Sitemap