Top news

Naast hun yoghurt specials en andere producten ben je voor een goede kop koffie of thee bij hun ook op het juiste adres. Met deze actie probeert de NS in samenwerking..
Read more
November 2018 Pak tot 50 korting in de Aktiesport sale Pak deze korting November 2018 Koop een jas en ontvang een gratis puma heuptas - Aktiesport korting Pak deze korting Bij..
Read more

Ns 40 korting juli augustus


ns 40 korting juli augustus

reiskosten vergoedt kun je er misschien zelfs wel winst op maken. Wees er dan vroeg bij en profiteer van vroegboekkorting! Voor kortingsacties bij NS International Liked u ons op Facebook en schrijft u zich in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van goedkope internationale treinkaartjes. Amsterdam naar Antwerpen en voor 25 van, amsterdam naar Brussel. Wacht niet langer en boek direct, want de tarieven kunnen tot wel 4 maal de huidige prijs stijgen. Voeg bij uw boeking de juiste kortingskaart toe en ontvang extra korting op uw boeking bij NS International. Buiten deze uren betaalt u het normale tarief.

ns 40 korting juli augustusns 40 korting juli augustus

In de maanden juli en augustus de hele dag. Op een aantal feestdagen reist u.00 uur met korting. Bij NS kan je tot 40 korting krijgen als je samen reist met iemand die het juiste abonnement heeft. Acties die te vergelijken zijn met de kortingscodes van.

We korting student, Anwb korting continium, Bereken korting procenten, Abonnement margriet met korting,

De kaart wordt dan zo snel mogelijk naar je huisadres opgestuurd. Aan het aanvragen van het pakket zit een beperking: je moet het binnen drie maanden na de beindiging van je reisproduct hebben aangevraagd. Top bestemmingen NS International Opzoek naar de mooiste bestemming in Europa? Daarbij zijn de onderstaande bestemmingen bereikbaar tegen een minimaal tarief, een minimale reistijd en optimaal comfort. Dit account is eenvoudig aan te maken via de website. Ook reis je niet met korting bij Sintus, Arriva of andere aanbieders van treinvervoer.ns 40 korting juli augustus

NS korting Ben je vaak in de trein te vinden?
Neem dan een Altijd Voordeel abonnement en krijg voor een lage prijs per maand altijd 40 procent.
Er zijn regelmatig kortingsacties, NS dagkaarten en NS dagretours verkrijgbaar.
Like ons op Facebook, bezoek en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!


Sitemap