Top news

Daarnaast kun je bij de cursus gebruikmaken van diverse online studietools, zoals instructievideos, kennistests of oefeningen. Over het boxenstelsel en krijgt inzicht in de bijzondere behandeling van beleggen in maatschappelijke beleggingen...
Read more
Het park heeft een oppervlakte van 200 hectare. Kenmerken van Apenheul, gezin met kinderen (0-6 Gezin met kinderen (7 -14 Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud Rolstoel vriendelijk..
Read more

Uit met korting bellewaerde


uit met korting bellewaerde

zijn: Huracan, Boomerang, Screaming Eagle, Piratenboot, Koffietassen en El Toro. Het park is schitterend van vormgeving en je waant je in een bijzondere fantasiewereld. Dan zijn er leuke speelplekken en kun jij heerlijk ontspannen in het restaurant of op het terras. Hieronder vallen pretparken zoals: Walibi, belgium of Aqualibi. Die laatste is ook nog steeds te vinden in het park! Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook Bellewaerde korting! River Splash, stap in een uitgeholde boomstam bij de River Splash!

Ik wil de nieuwsbrief van ontvangen en ga akkoord met de privacy voorwaarden.
Korting op Bellewaerde tickets Bij een bezoek aan Bellewaerde krijg je in feite twee dagjes uit voor de prijs van én: je betaalt namelijk voor een park wat enerzijds een dierentuin is en anderzijds een pretpark!
Maar ook al krijg je twee dagjes voor een mooie prijs, korting op de entree is altijd mooi meegenomen.

Kinderen gratis, ja, leuk bij slecht weer,. Leef je volledig kortingsactie duinrell uit op de Huracan, Piratenboot en El Toro. Al snel kwamen er meer attracties bij, zoals de Oldtimers, de Enterprise en de Keverbaan. In dit restaurant kun je lekkere sandwiches met smoothies als lunch nemen. Lees meer, handig om te weten, mindervaliden 27,00. Een complete dag uit was nog nooit zo goedkoop. In de jaren zeventig besloten de eigenaren zich op een breder publiek te richten en ontwikkelde het park zich naar een pretpark. Hier stap je in een bootje en vaar je langs een prachtig uitzicht. 4 natte en zomerse attracties om in af te koelen.

Kruidvat punten inwisselen korting
Geur voor je huis kortingscode
Korting boeken linda
Rehab kortingscode


Sitemap