Top news

Lees verder 31 augustus Film, met een Gouden Kalf op zijn 21ste en zijn verkiezing tot Shooting Star in Berlijn is Jonas Smulders (24) een van de meest veelbelovende acteurs van..
Read more
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Street One! Op deze manier vind je sneller alle kortingscodes in het overzicht. To me, it looked pretty uninspiring and bland. Twitter, Instagram..
Read more

Jumbo korting op dagjes uit


jumbo korting op dagjes uit

kortingen. Na deze datum komt de waarde van de kortingsmunten kaartje2go korting te vervallen. Als je leuke fotos van jouw Dagje Uit deelt op social media met #jumbodagjeuit maak je zelfs kans op ng een Dagje Uit naar keuze. Druk- en zetfouten en wijzigingen voorbehouden.

Als dat gebeurt zullen de gewijzigde actievoorwaarden op worden geplaatst. Jumbo heeft geen invloed op of verantwoordelijkheid voor de Dagjes Uit en/of de wijze waarop deze via de website worden gepresenteerd.

M Jumbo, dagje, uit, actie 5 maanden geleden 1 reactie 2 min gelezen, in 2017 was. Stap 5: Rond je bestelling. Deals wisselen dagelijks en wat de ene dag een goede deal is, kan de dag daarna een slechte deal zijn. Jumbo, dagje, uit spaaractie een groot succes. Eenmaal geboekte entreekaartjes kunnen niet worden gewijzigd of omgezet worden naar een andere datum en/of ander Dagje Uit, tenzij je in het bestelproces een 'bezoekgarantie' hebt afgesloten bij queueup. Door deel te nemen aan de Actie verklaar je kennis te hebben genomen van en in te stemmen met deze actievoorwaarden alsmede op de hoogte te zijn van het op deze Actie van toepassing zijnde privacybeleid. Een Kortingsmunt heeft een kortingswaarde van 2,50 en de korting kan gestapeld worden. Jumbo.com/contact Of met de queueup Dagje Uit klantenservice: Tel.

Tango korting 20 cent, Rijk der kabouters eext kortingsbon, Vertaal korting, Sumo den haag korting,


Sitemap