Top news

Niet geldig in combinatie met andere acties/aanbiedingen, omruilen of geld terug is niet mogelijk 1 e-ticket jongerentoer is geldig voor 1 persoon, de drie reisdagen mogen niet door meerdere personen..
Read more
Naast rente ontvangt u bij. ING namelijk ook, rentepunten, waarmee u voordelig kunt shoppen. Je kunt ook bij een. ING -kantoor of, iNG -servicepunt terecht. Onze medewerkers kunnen direct je pas..
Read more

Ns abonnement korting meereizen


ns abonnement korting meereizen

je OV-chipkaart. Klik op Alle tarieven om de prijs van uw reis te zien met 40 korting. Na 35 minuten weer met samenreiskorting verder reizen? 40 korting voor maximaal 3 medereizigers in de daluren. Vanaf is het studentenreisproduct er ook voor minderjarige mboers. De korting is alleen geldig wanneer je voor de daluren incheckt. NS Samenreiskorting activeren, de korting van het samenreizen moet via een NS-automaat worden geactiveerd. Verwijderen daarna wel de korting van je chipkaart. Zet voldoende saldo op de eigen OV-chipkaart. Bekijk abonnementen, dit is NS Flex, met NS Flex kies korting vlindertuin waarland je de korting die deze maand bij je past.

Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen. Plaats de OV-chipkaart wederom rechtsonder tegen de kaartlezer, en kies voor Toon alle producten op kaart.

Korting efteling januari 2018, Toverland korting ad, 25 korting bij praxis,

Samenreiskorting bij NS International, bij NS International kan je ook samenreiskorting ontvangen op het binnenlandse gedeelte van droogmolen brabantia korting het traject. Volg vervolgens de onderstaande stappen om de NS Samenreiskorting te activeren. Profiteer van de check-uit alert service en diverse acties. In het weekend geldt de korting de gehele dag. Samenreiskorting verwijderen van uw OV-chipkaart, houd uw OV-chipkaart voor de kaartlezer rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Kies vervolgens voor de optie Verwijderen. Plaats je OV-chipkaart rechtsonder tegen de kaartlezer om te bevestigen.

Meubella kortingscode, Mstr watches kortingscode, Lion king korting ing,


Sitemap