Top news

During off-peak hours, you travel with a 40 discount from Monday to Friday between 09:00 and 16:00 and between 18:30 and 06:30. Reist u per maand meerdere keren in het weekend..
Read more
ZOO Antwerpen of, planckendael. Allemaal Familie ' krijg je 10 korting op je volgende bezoek aan. Per ticket kan 1 persoon korting genieten. Toevoegen aan de lijst, u lijkt nog geen..
Read more

Ajax fanshop korting


ajax fanshop korting

kennis en een financile bijdrage. Van Europacup tot Europoort. Chelsea FC is én van de grote voetbalclubs uit London, opgericht in 1905, met het traditionele thuishaven genaamd Stamford Bridge. Dit jaar is dat een sportief tasje. Een briefje of e-mail sturen mag natuurlijk ook.

The Official Ajax Fanshop - Vele Ajax Artikelen Ajax shop Dé Online Voetbal Fanshop van Nederland! Rode Duivels Belgi Online Fanshop

Zo organiseren we jaarlijks een supportersklusdag waarbij we in aanloop van het seizoen de club helpen het stadion op orde te brengen. 3 personen op én woonadres) 15,- 1963 Lidmaatschap* 19,63 *bij het 1963 Lidmaatschap ontvang je jaarlijks een leuk cadeau. Om het aanbod compleet te maken organiseren we ook informatieve clubavonden, gezellige supportersfeesten en zelfs een dagtrip met de spelersbus van Telstar! Als lid betaal je jaarlijks contributie. In de Chelsea Fanshop vind je het traditionele blauwe thuistenue, voetbalshirts, uitshirts en trainingskleding van 'The Blues'. Dit maakt het dat een aanzienlijk deel van de supporters sinds de oprichting in 1981 is aangesloten bij de Supportersvereniging Telstar. Bestel snel je fanartikelen in de Chelsea Fanshop van Voetbalshop! Voor het seizoen 2015/2016 is deze als volgt vastgesteld: Volwassenen 10,-, jeugd tot en met 16 jaar / 65 5,-, gezinsabonnement (max. Je kunt je aanmelden middels het online aanmeldformulier op onze website, of loop even langs onze supporterstafel in het Paviljoen Schoonenberg. Daar kunnen we je uitgebreid informeren over het lidmaatschap en liggen aanmeldformulieren klaar. Door de populariteit van Chelsea is er een eigen Online Fanshop met vele fanartikelen. Naast deze steun doet de Supportersvereniging ook haar best om het leven van de Telstarfan nog aangenamer te maken.

Zalando kortingscode 7 50, Hitkrant abonnement korting, Schiphol p6 valet korting, Ntfu korting futurumshop,


Sitemap