Top news

8-10 minuten van de vertrekhal 8 dagen vanaf 47,- (incl. Voor een compleet overzicht, makkelijk parkeren vergelijken en direct reserveren gebruikt u de vergelijker hierboven. Parkeren Schiphol aanbieding: Voor een compleet..
Read more
Met de kortingscode ontvang je tot 20 korting met een maximum van 20 korting. November 2018 Gebruik deze Slagharen kortingscode en pak 50 korting op een ticket Pak deze codei33i November..
Read more

Eten en zo zoetermeer adres


eten en zo zoetermeer adres

vlees blijft uiteraard van onze ambachtelijke slager. Aan het eind werd het wel wast rumoeriger (wij zaten in de wat gezelligere ruimte, naar links met name door een grote groep in de zelfde ruimte, die het erg naar hun zin had. Maar dat werd goedgemaakt door de snelheid daarna en door de kwaliteit van de gerechten. Groep van 8 man. Er heerst een gemoedelijke sfeer en de bediening is voorkomend en vriendelijk. Vooral de sushi was erg lekker. Gemiddelde cijfer 6,5 /10 Eten 8 Service 6 Decor 4 Lekker eten en heel veel keus. Jammer dat je apart in de rij moet staan bij de teppan yaki waar vlees en vis naast elkaar liggen maar je 2x moet wachten. Bij binnenkomst meteen betalen en wordt je naar je tafel gewezen. Lange smalle tafel, dat vond ik jammer, want moeilijk om met iedereen te communiceren.

Heerlijk gegeten en voor herhaling vatbaar. Gemiddelde cijfer 9,5 /10 Eten 10 Service kortingscode klm webshop 10 Decor 8 Heerlijk gegeten! Voor een kind van 9 betaal.50 in het weekend. GelegenheidAlleenZakelijkMet de familieMet vriendenRomantisch, met inhoud/tekstMet fotoAlle recensies, laatst gegetenOudsteHoogste cijferLaagste cijferStemmen 86/86 recensies. Kan gewoon van de kaart eten en krijgt geen grote porties zodat je van alles uit kan proberen. Oosterheemplein 155 2721, zoetermeer, nederland, kaart, frans provincie Zuid-Holland.,7 /10 86 recensies. Behalve bij het grillen van vlees en vis. Kwam echter niet terugkoppelen en na tien minuten nog maar eens aan hem gevraagd hoe het zat.

Ballebak zoetermeer adres
Korting uit eten maastricht
Snowworld zoetermeer korting hema


Sitemap