Top news

Ben je niet tevreden dan krijg je altijd je geld terug. Geldig t/m december 2018 kortingscode voor 15 extra korting, pak deze codeo7ep, alleen geldig op horloges uit de outlet/sale. Op..
Read more
Sla deze pagina op in je favorieten om direct te kunnen zien of we een actuele code beschikbaar hebben. Tip: Wacht niet te lang met het reserveren van je huurauto. Over..
Read more

Eten en zo zoetermeer adres


eten en zo zoetermeer adres

vlees blijft uiteraard van onze ambachtelijke slager. Aan het eind werd het wel wast rumoeriger (wij zaten in de wat gezelligere ruimte, naar links met name door een grote groep in de zelfde ruimte, die het erg naar hun zin had. Maar dat werd goedgemaakt door de snelheid daarna en door de kwaliteit van de gerechten. Groep van 8 man. Er heerst een gemoedelijke sfeer en de bediening is voorkomend en vriendelijk. Vooral de sushi was erg lekker. Gemiddelde cijfer 6,5 /10 Eten 8 Service 6 Decor 4 Lekker eten en heel veel keus. Jammer dat je apart in de rij moet staan bij de teppan yaki waar vlees en vis naast elkaar liggen maar je 2x moet wachten. Bij binnenkomst meteen betalen en wordt je naar je tafel gewezen. Lange smalle tafel, dat vond ik jammer, want moeilijk om met iedereen te communiceren.

Heerlijk gegeten en voor herhaling vatbaar. Gemiddelde cijfer 9,5 /10 Eten 10 Service kortingscode klm webshop 10 Decor 8 Heerlijk gegeten! Voor een kind van 9 betaal.50 in het weekend. GelegenheidAlleenZakelijkMet de familieMet vriendenRomantisch, met inhoud/tekstMet fotoAlle recensies, laatst gegetenOudsteHoogste cijferLaagste cijferStemmen 86/86 recensies. Kan gewoon van de kaart eten en krijgt geen grote porties zodat je van alles uit kan proberen. Oosterheemplein 155 2721, zoetermeer, nederland, kaart, frans provincie Zuid-Holland.,7 /10 86 recensies. Behalve bij het grillen van vlees en vis. Kwam echter niet terugkoppelen en na tien minuten nog maar eens aan hem gevraagd hoe het zat.

Ballebak zoetermeer adres
Korting uit eten maastricht
Snowworld zoetermeer korting hema


Sitemap