Top news

In deze sfeervolle ambiance heb je een fantastische dag vol magische momenten en winterse gezelligheid. Ook al zijn Port Laguna, Avalon, Magische Vallei en Ithaka in diepe winterslaap, er is nog..
Read more
Om je een beetje op weg meer Geplaats op dinsdag ieuwsbrief e- Kortingscode Exclusieve kortingen Als 1ste op de hoogte Bespaar veel euro's Of Het wachtwoord dient minimaal 6 karakters..
Read more

Zandsculpturen garderen openingstijden


zandsculpturen garderen openingstijden

is om onze Molukse vrijheidsstrijder Pattimura te herdenken. De opbrengst is bestemd voor projecten in Indonesie. Onder het genot van een drankje en een hapje kunt u kennismaken met het nieuwe bestuur. Dit is mede mogelijk gemaakt door een financiele bijdrage van de Gemeente Ede. Geplaatst door Coördinatieteam Ana UPU - Verslag Kerst-inn 2009: Op zondag 13 december 2009 werd in een gezellige en sfeervolle entourage de Kerst-inn gehouden. Klik hier op de link voor de opname. Klik hier voor een korte film-impressie. Op drie sublocaties worden waarderingspakketjes aan de mantelzorgers uitgereikt.

Met korting naar Veluws Zandsculpturenfestijn
T Veluws Zandsculpturenfestijn winactie

De dag wordt muzikaal afgesloten door de band "Ambon Five". Klik hier voor een foto-impressie van de middag en een korte film-impressie van het optreden van Tifagroep Ina Ama. Wordt in gebouw Ina Ama te Lunteren een Moluks Cultureel (Eet)Café INA AMA gehouden waarbij informatie en entertainment van en over Molukkers en de Molukken en hun leefomgeving centraal staan. Van 13 april t/m wordt het Veluwse dorp Garderen komend toeristenseizoen het middelpunt van een groots opgezet Zandsculpturenfestijn. De toegang is uitsluitend voor 55 plussers. . Geplaatst door Webbeheerder Ana Upu Summer Kick Off Party bij Ana Upu: Op zaterdag organiseren de jongeren van Ana Upu voor jong en oud een "Summer Kick Off Party". Locatie: Gebouw Ina Ama, vd Duyn van Maasdamstraat 16 te Lunteren. . (Foto's Ineke Beijen) Geplaatst door Webbeheerder Ana Upu, vrouwencafe Ana Upu organiseert 17 november Workshop Kuping Gadja : Op zaterdag 17 november organiseert Vrouwencafe Ana Upu in samenwerking met Leny Wenno-Sapuletej van Malukufood een workshop kuping gadja.


Sitemap