Top news

Een extra service die Lucardi aanbiedt is dat je je hanger kunt laten graveren. Alle waterratten genieten in een van de zes indrukwekkende glijbanen, de wildwaterrivier of het stormbad. Eten Drinken..
Read more
Maar uiteraard kunt u ook op basis van logies en ontbijt bij ons terecht. Elke dag, ieder seizoen is er van alles te beleven. Cookie Use and, data Transfer outside..
Read more

Www.plaswijckpark.nl korting


www.plaswijckpark.nl korting

gaten houden. Vakantie regio: Midden, prijzen, volwassenen : Euro 12,25, kinderen 0 t/m 1 : Euro 0,00. Omdat wij begrijpen dat jij misschien niet altijd zin of tijd hebt om het internet af te speuren op zoek een Plaswijckpark korting doen wij dat voor. It was a cold and rainy day but we still managed to stay entertained for 5hours! Lekker buiten spelen in Wandelwijck, als je het Plaswijckpark binnenkomt begint het avontuur. Ook de picknickweide vind je in Wandelwijck: hier kunnen jij en je kids even bijkomen van al het spelen en een hapje eten met uitzicht op de Bergse Plas. Dan is Plaswijckpark misschien iets voor jou. Op deze pagina wordt gecontroleerd of de verzoeken daadwerkelijk door u worden verzonden en niet door een robot. Ondertussen leren ze de verkeersregels op kruispunten met echte verkeerslichten, rotondes, korting omoda een tankstation en een spoorwegovergang. In Speelwijck staat namelijk het.www.plaswijckpark.nl korting

Bekijk nu alle geldige kortingen voor Plaswijckpark en profiteer direct!
Groepen vanaf 20 personen krijgen korting op de standaard entreeprijs van 12,25 en betalen slechts 9,75 per persoon.
Om gebruik te maken van dit.

Plaswijckpark Plaswijckpark - homewww.plaswijckpark.nl korting

Via Wandelwijck loop je naar, dierenwijck, de mini-dierentuin van Plaswijckpark. Bij droog weer kunnen je kids zich lekker buiten uitleven in de apenspeeltuin, de verkeerstuin of in de havenspeeltuin en bij regen of kou staat de grote binnenspeeltuin. Kinderen 2 t/m 12 : Euro 12,25 65 : Euro 8,25, leeftijd: 1 - 12 jaar, rolstoel vriendelijk:. Ongezoute meningen "Als oud Rotterdammer in het verleden vaak in het oude Plaswijckpark geweest. Kom dan in de herfstvakantie naar Plaswijckpark!

Leef je uit in Speelwijck, het grootste gedeelte van Plaswijckpark heet. Je kunt komen knutselen of je laten schminken als een echt engerd!


Sitemap