Top news

BrowseSafeNee, trustpilotNee, ekomiNee, feedback CompanyNee foNee, betaalmethoden, betalen met idealja, betalen met PaypalNee. Maar ongeacht de naam vertegenwoordigt het altijd een kleine kans om extra te kunnen besparen op je bestelling...
Read more
Uiteraard weer met een echte Gorcumse avond. Daar zou ik dus ook niet meer voor gaan. Daarnaast is er kans op het winnen van een sessie met een Personal Shopper of..
Read more

Korting ns 65 plus


korting ns 65 plus

ben je ouder dan 65 jaar en heb je de Haagse Ooievaarspas? Weekend Vrij, met intertoys aanbieding lego Weekend Vrij reis je onbeperkt in het weekend en op feestdagen bij alle Nederlandse treinvervoerders. 9292 reist met je mee, blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via. Je kunt een vraag stellen via. De kaart koop je per maand of per jaar. De gemeente Schiedam biedt gratis OV aan inwoners met een laag inkomen. Verificatie code, neem contact met ons op via e-mail als u vragen hebt.

U kunt Keuzedagen zelf online bestellen als u over het juiste abonnement beschikt. Keuzedagen voor 2e klas reizen kosten 24,50 per contractjaar. Met Keuzedagen reizen NS-abonnementhouders van 60 jaar of ouder 7 dagen per jaar onbeperkt met de trein. Bij NS krijgt u alleen korting als u een abonnement afsluit. Deze korting wordt automatisch verrekend als je in- en uitcheckt tijdens je reis. Onze systemen hebben ongebruikelijk verkeer van uw computernetwerk vastgesteld.korting ns 65 plus

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met Naam E-mail Website. Een 65 plusser krijgt bij, nS zonder abonnement geen standaard korting.


Sitemap