Top news

Lees meer, oMC HanzeKliniek, ooglaseren of lensimplantaten? Uitzicht op het water of de skyline van Rotterdam? Brillen en lenzen, specsavers, van designbrillen voor dames en heren tot coole opties voor kinderen..
Read more
Viert jouw zoon of dochter binnenkort zijn of haar kinderfeestje? Wees dus slim en kijk ook regelmatig. Dit kunnen deals zijn gericht op kleding, maar dit kan ook een hotelovernachting zijn...
Read more

Pathe korting op dinsdag


pathe korting op dinsdag

Openingstijden, dagelijks, de bioscoop is 15 minuten voor de start van de eerste voorstelling geopend en sluit 10 minuten na de start van de laatste voorstelling. G, j K, l M, n W 0, air Miles, per expiryDate vervallen er voor jou expiryMiles Air Miles. Klik op de button om uw interesses aan te geven en u ontvangt automatisch de mails waar u zich voor aanmeldt. Pathé 50plus heeft een vaste ticketprijs van. Uit in Eindhoven, groeten uit Eindhoven. Nieuws vanaf de Pier in Scheveningen! Pathé De Kuip, pathé Maastricht, pathé Rembrandt Utrecht, pathé Scheveningen. Geluidssysteem, dolby Digital.1, rolstoelmogelijkheden, ja, neem hiervoor contact op met de Pathé Klantenservice via /klantenservice. Kom - voor het eerst of voor de zoveelste keer - flaneren.

Elke week worden er op vaste momenten prachtige films vertoond. Parkeergarage Raaks Op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 19:00 tot 08:00 en op donderdag van 21:00 tot 08:00 geldt een speciaal. Leden Supportersclub Oranje altijd de grootse korting! Natuurlijk hebben leden van onze supportersclub met hun Oranje Card meer korting dan andere supporters. Bekijk op m het laatste nieuws uit Tilburg en omliggende regio's.

De Pier is back in business: het reuzenrad is eindelijk af en markeert de definitieve comeback. Zo geniet u van de allerbeste films, zonder last te hebben van de drukte bij avond- en weekendvoorstellingen. Vintage Americana bij Bennies Fifties in Scheveningen.

Eten en een drankje van ons! Lees verder 6 maanden geleden. Overzicht per bioscoop, klik op uw bioscoop om het boekje van het nieuwe seizoen te bekijken. Het Nederland elftal speelt de eerste wedstrijd in 2018 tegen Engeland. Een week later, op dinsdag 22 mei.00 uur, begint de vrije verkoop. Algemene informatie, stoelen 1277, grootste zaal. Houd mij op de hoogte. Pathé Eindhoven, casimoda korting pathé Groningen, pathé Haarlem, pathé Helmond. Lees verder vorig jaar. Kinderen gezin jongeren zwembad museum, c cultuur natuur actief uitje vriendinnendag groepen romantisch.


Sitemap