Top news

Pak deze korting, geldig t/m december 2018, converse All Stars voor slechts 47,99 bij Kruidvat. Start dan een live chat (zie de knop rechtsonder in beeld) met ons zodat je sneller..
Read more
Zet je studentenreisproduct stop vr of op de vijfde werkdag van de eerste maand waarin je er geen recht meer op hebt. Aan het aanvragen van het pakket zit een beperking..
Read more

Cjp korting parade


cjp korting parade

van nieuwe dingen, het uitleven van je fantasie, het durven experimenten zijn daarin centrale themas. Het wereld- beroemde verhaal van.M. We kunnen wel vast verklappen dat het een cabaretavond zal worden. Vorige jaren een groot succes: de rondleiding achter de schermen van De Leest, met in elke kleedkamer een verrassend optreden! Wil je weten hoe dit allemaal af gaat lopen? De beste events, speciaal voor CJPers.

Korting scoren op cultuur en lifestyle? Dan heb jij een CJP-pas nodig! Korting op musea, festivals, theaters, bioscopen en meer.

Thijs Borsten verweeft de schitterende muziek van korting op fitbit Bizet met invloeden van de flamenco. Geen nood; vanaf nu kun je de muziek van deze muzikale duizendpoot ondergaan in de theaters bij jou in de buurt! Leden kunnen zich inschrijven via Fitmanager. Op donderdag 27 september is 'De Vader' nogmaals te zien in Theater De Leest. Recht in het hart: raak! Tijdens een stiekem weekend samen komt het tot de onvermijdelijke confrontatie: kiezen ze voor elkaar of krabbelen ze terug? Een musical komt namelijk niet zomaar uit de lucht vallen.

m Kaarten via: Lees meer 06-12 Uitreiking van De Gouden Koe Uitreiking van De Gouden Koe 6 December: Uitreiking van De Gouden Koe, prachtige en zeer gewilde SeLL-branche-prijs. Recent was Gers Pardoel een van de smaakmakers van het VTM-programma Liefde voor muziek en vorig jaar sloot hij zijn eerste theatertour in Vlaanderen succesvol. Op een avond wordt er op de deur van Snijder geklopt. Tekst: Esther Scheldwacht spel: Kees Hulst  en Esther Scheldwachteen juweel van een voorstelling de Volkskrant Een simpel gegeven wordt ragfijn en mooi gedoseerd uit de doeken gedaan Trouw Ontroerende dialoog over onvoorziene liefde Theaterkrant Inleiding: Wilt u meer weten over deze voorstelling?


Sitemap