Top news

Verlopen kortingscodes Geeektech, verlopen: 5 zomerkorting Kortingscode: 15618 toegevoegd op 7 augustus 2018 verlopen op 31 augustus 2018. Je krijgt hiermee de korting die op deze kortingsbon vermeld is op én..
Read more
Dit zijn unieke codes. Dat is wel erg snel! Domino's kortingscode 2e pizza gratis 2018 pin 2e pizza voor 2 euro bij Domino's 2e pizza voor 2 euro bij Domino's pin..
Read more

Korting bokrijk 2018


korting bokrijk 2018

Domein kunt u kiezen uit een wandel- of fietsroute. Ben je de geschiedenis even beu en wil je terug naar deze tijd? Ontvang gratis de beste kortingen in jouw mailbox!

Breng dan een bezoek aan de reusachtige openlucht-speeltuin. Bent u klaar om een reis naar het verleden te maken en te genieten van Het Domein?

Verdeeld over het terrein van Bokrijk vind je ook diverse restaurantjes en cafés waar je kan genieten van wat lekkers. De openluchtspeeltuin bestaat uit kamera-express.nl kortingscode megaglijbanen, schommels, een dradencircus en de allerkleinsten kunnen zich vermaken in de Hopla speelhoek. Het hele jaar door is er gratis toegang tot deze toffe speeltuin! Deze prachtige speeltuin is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. U kunt in het Domein Bokrijk heerlijk picknicken op diverse plaatsen daarbij heeft u de keuze uit verscheidene eet- en drinkgelegenheden. Alles is mogelijk in Bokrijk! Iedereen kan spelen in deze speeltuin, voor kinderen met een beperking zijn er speciale speeltuigen. Een lekker broodje, een kleine snack, uitgebreid tafelen of een bijzonder streekgerecht in de stijl van onze voorouders. Bokrijk is meer dan een Openluchtmuseum. Schrijf u nu in, ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle kortingsacties! Je kan hier zelf pony rijden en met de hele familie een spannend potje mini-golf spelen. Kom dan naar Bokrijk in Genk!

Door de bossen of langs de vijvers. Registreer je nu voor de gratis nieuwsbrief van en krijg ook Bokrijk korting! In het omliggend Domein vindt u het Adventure Park, de openluchtspeeltuin en een uitgestrekt bosgebied voor de natuur liefhebbers.

Kortingscode crocs
De kistenkoning korting
Klompjes com kortingscode
40 korting ns weekend


Sitemap