Top news

Wat dacht u van wildwaterbanen en glijbanen: de ene adrenalinekick na de andere! Tenslotte kunt u van dichtbij de grote roofdieren observeren, zoals het jachtluipaard, de leeuw, de tijger, de poema..
Read more
Van het designproces tot aan het weggooien van je oude kleding, alles gebeurt zo duurzaam mogelijk! Door enkele persoonsgegevens op te geven kan je een account aanmaken bij de H..
Read more

Treinkaartje antwerpen met korting


treinkaartje antwerpen met korting

lopende. Jongerenvoordeel naar Duitsland, bent u tussen de 15 en 25 jaar? Buiten de spits van maandag t/m vrijdag tussen.00.00 en tussen.30.30 uur. Die korting nh hotel utrecht kun je gebruiken op de dag van de treinreis.

Checkt u in de spits in en in de daluren uit? NS Klantenservice is dag en nacht bereikbaar. Voor een stel van 2 personen is dit, inclusief boekingskosten 65! Je krijgt namelijk een vouchercode die je gedurende de gehele reisperiode kunt verzilveren. Het hotel ligt vlakbij het treinstation van Gelsenkirchen. U krijgt gratis een nieuwe persoonlijke OV-chipkaart bij uw bestelling van een jaarabonnement. Inchecken kan vanaf 15:00, kortingsbon asbas computers uitchecken tot 12:00. Treintickets naar Brussel 25, boek in november 2018 en reis december, januari en februari 2019 voor 25 met de trein naar Brussel.


Sitemap