Top news

Infrastructuur bewerken De stelplaats van Geluwe ( Wervik ) is een van de kleinste maar ook oudste stelplaatsen van De Lijn De Lijn beschikt over een zeer uitgebreid patrimonium van onroerend..
Read more
Retourbeleid, ben je toch niet tevreden over je aankoop? Zoals bij iedere aankoop zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden, voordat je een product wilt retourneren. Op..
Read more

5 euro samen korting t mobile


5 euro samen korting t mobile

verlengd vr zorgen mér mensen in je groep voor mér korting: Kies uit 1 GB of 2,50 korting per maand als je met cantina mexicana korting én ander abonnement in een groep zit. Je krijgt het van ons. En als je groep uit 3 of meer abonnementen bestaat, is je extra korting met een Go-abonnement zelfs 5,- per maand. Groepsleden met een ouder abonnement kunnen een cadeau kiezen -Iedereen in je groep belt onderling gratis naar elkaar. Dan heb je niet zoveel aan extra GB's, en krijg je automatisch de korting.

5 euro samen korting t mobile
5 euro samen korting t mobile

Kortingscode wijnvoordeel 25 euro
Wehkamp facebook 10 euro korting

Hier info van T-Mobile zelf: -Groepsleden met een Go-abonnement (niet alleen Unlimited) krijgen dezelfde korting als jij! En het maakt niet uit of welke T-Mobile GO variant je hebt, het geldt dus voor alle GO-abonnement. Maar let op, alleen een GO Abonnement krijgt 5,- euro korting, die 2 anderen, die bv Stel Samen abonnement hebben, die krijgen gewoon 2,50 euro. Smit, welkom op het klantenforum. Momenteel ontvang ik maar 2,50 korting per maand. Groetjes it icon, beste antwoord door Kaassausje 21 december 2017, 11:39, hoi. Je kunt in een Samen groep makkelijk extra korting verdienen! In mijn groep zitten ook andere abonnementen (vriendin heeft sssb) en mijn korting. Mijn vraag is als volgt: Als een van de leden van de groep zijn/haar contract verlengt naar een Go abonnement, krijgt dan alleen diegene de 5 euro korting en de rest nog steeds 2,50, of krijgt iedereen 5 euro korting? Kies uit 2 GB of 5,- korting per maand als je met twee (of meer) andere abonnementen in een groep zit! Groepsleden met een ouder abonnement kunnen een cadeau kiezen - Iedereen in je groep belt onderling gratis naar elkaar. Die vraag mag je stellen in het algemene topic over het vormen van een T-Mobile Samen groep.5 euro samen korting t mobile

T-Mobile Samen korting T-Mobile kwam begin dit jaar met. T-Mobile verhoogt kortingen voor T-Mobile Samen: voortaan 5 euro korting. Er zijn mensen die met mij een groep willen vormen voor de korting van 5 Euro.

Hertz korting mastercard, Ah thuisbezorgd kortingscode, Saunabonnen korting,


Sitemap