Top news

Ja, op jouw verjaardag heb je gratis toegang tot het park op vertoon van een geldig legtimatiebewijs bij de entree. Kies een dag, klik op een dag uit onderstaande tabel om..
Read more
Houd onze website in de gaten. Dat scheelt wachten in de rij bij kassa van de Efteling. Attracties kunnen ook gesloten zijn door eventuele weersomstandigheden of verwachtingen. Steenbokplein is de, ski..
Read more

Ns aanbieding kruidvat


ns aanbieding kruidvat

26 ziengs 20 extra korting met de trein naar Belgi reist. Deze treinen hebben comfortabele stoelen, WiFi en toiletten, zodat het je aan niets ontbreekt tijdens je reis. NS Treinkaartjes 24 (November 2018 bekijk Actie, in november 2018 bestelt u een set van 2 NS Treinkaartjes voor 24 ( 12 per enkele reis) bij VakantieVeilingen voor de reisperiode t/m De NS Treinkaartjes zijn alleen via de webshop van VakantieVeilingen te bestellen. Om met de trein te kunnen reizen, heb je een OV-chipkaart nodig. Dagkaart, een hele dag onbeperkt reizen met de trein. NS Wintertoer 14,50, bekijk Actie, hij is er weer! Hiermee kun je lekker kris kras door Nederland toeren zonder dat je hoeft aan te geven wat je reisdoel.

Zo bent u er als eerste bij! Een goedkoop treinkaartje nodig? Op deze e-tickets staat een QR-code, waarmee je het station betreedt. Wie slim inkoopt kan daarmee zelfs goedkoper uit zijn dan vorig jaar!

Groepsticket Daluren, samen voordelig op stap. Railcatering, een dagje uit met de trein is niet compleet zonder een lekker kopje koffie. Daarom komt er op langere trajecten regelmatig railcatering langs.

Uiterste reisdatum is NS Jongerentoer Bekijk korting bij madame tussaud Actie De Jongerentoer is weer terug! Dit staat altijd in de voorwaarden vermeld en daarom raden wij u aan om deze goed door te nemen, voordat u op een aankoop overgaat. Ook besparen op de reiskosten? Reis voordelig met een NS-abonnementhouder. Niet te combineren met kortingskaartjes, een upgrade 1e klas of een andere aanbieding. Dus niet tussen.30u.00 en tussen.00u.30u. Of je de trein nu dagelijks gebruikt om naar je werkt te gaan, of alleen gebruikt maakt van het spoor voor dagjes uit: bijna iedere Nederlander zit wel eens in zo'n bekende gele trein.

NS Dagretour 23 (Oktober 2018 bekijk Actie, in oktober bestelt u een NS Dagretour voor 23 bij ActieVanDeDag voor de reisperiode t/m 31 december 2018. Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook NS korting! Geldig van maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag. Deze goedkope treinkaartjes in juli zijn geldig op maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag. Stations, je treinreis begint op het station. De NS Wintertoer is geldig van maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag met als uiterste reisdatum Samenreizen is verplicht.

Abonnement happinez aanbieding
Douwe egberts aanbieding ah


Sitemap