Top news

Download deze video (4.5 MB, mp4). Zoomniveau) op in een cookie. Abonnementen die voor die datum aangeschaft zijn, mogen nog gebruikt worden tot einde looptijd. De kaart houdt zelf bij hoeveel..
Read more
Een goede reden om de webshop nog eens te bezoeken en jezelf of een ander te trakteren op een nieuw sportshirt of sportieve accessoire. Heeft vele verschillende collecties in het assortiment..
Read more

Mega kerstcircus den bosch korting


mega kerstcircus den bosch korting

für dich auf die Suche. Het Mega Kerstcirus Den Bosch is terug! Het Kerstcircus staat vanaf 23 t/m 31 december als vanouds op de Pettelaarse Schans in Den première vindt plaats op zaterdag 23 december, de laatste voorstelling op 31 december 2017. Ook Los Marinos op de hoge Draad was een topnummer. Helaas is de werkelijkheid anders, er komt dit jaar geen Mega Kerstcircus op de Pettelaarse Schans te s-Hertogenbosch. In totaal bouwen zij drie tenten: een foyertent, entreetent kortingscode safescan en de grote koepel circustent die plaats biedt aan duizend bezoekers., op een promotiesite voor Den Bosch staat het volgende: Mega kerstcircus, de Pettelaarse Schans 5216 'S-hertogenbosch, het leukste uitje tijdens de feestdagen!

Hardware wallet shop kortingscode
Treinkaartje 40 procent korting
Dal korting studenten

Mega Kerstircus Den Bosch, snoekweg 33 4941. Er bestaat inmiddels een site: /, die ik echter niet in beweging krijg. Mega Kerstcircus Den Bosch 23 t/m 31 december 2017 7 december 2017, mega Kerstcircus Den Bosch 23 t/m 31 december 2017: Datum : 23 t/m 31 december, locatie: De Pettelaarse Schans, s-Hertogenbosch. Een gezellige entree, publieksfoyer met carrousel en cateringstands, een hoofdtent voorzien van comfortabele circusvoorstelling is een programma van hoog niveau afgewisseld met veel humor, in traditionele stijl zonder ouderwets te zijn. De gezellige entree-tent is 1 uur van tevoren geopend. We gaan nog even door met topnummersâ. Muzikale Quickchange Martyn Chabry, voetantipode Irena, temperamentvolle Boleadores Argentinian Devils. Later komt zij nog eens terug met de Kamelen die er erg mooi uitzagen vind ik, je ziet wel eens van die kamelen die overal bossen haar hebben maar deze waren nog voor de premiere naar de kapper geweest leek wel. U kunt gratis parkeren bij het circus (alleen op het circusterrein). Veel en gevarieerde prijzen. Mede door het huidige economische klimaat bleek het op dit moment onmogelijk om bedrijven te enthousiasmeren én of meerdere voorstellingen uit te kopen, of hun naam aan het circus te verbinden. Het heerlijk verwarmde tentencomplex van Kerstcircus Den Bosch omvat.a.

mega kerstcircus den bosch korting


Sitemap