Top news

65 korting decoder Eerste goede reden om over te stappen is natuurlijk de verbetering van je beeld ten opzichte van een analoog signaal. Geldig t/m december 2018, ziggo aanbieding: betaal nu..
Read more
Geldig t/m november 2018, ontvang tijdelijk gratis verzending bij Large. Je betaalt dan eenmalig 9,95 en kunt vervolgens het hele jaar door bestellingen plaatsen met gratis verzending. Wil je de heetste..
Read more

Dal voordeel ns student


dal voordeel ns student

gereisd. Dal Voordeel, de opvolger van het voordeelurenabonnement, kost 50 euro per jaar en kan men dus gratis verkrijgen. Voor de Intercity Direct geldt een toeslag. Bekijk, altijd Voordeel Oost 20 korting in de spits en 40 korting in de daluren, in het weekend en op nationale feestdagen. Lees er meer over via de onderstaande links. Dan reist u voor 75,- per jaar in en tussen Enschede en Hengelo. OV-studentenkaart, keuzedag, een meereiskaartje kun je niet combineren met: Hoe weet ik of het meereiskaartje het voordeligst is? Per betalende reiziger mag er én iemand meereizen voor 4 euro. Minimale saldo om te kunnen inchecken is 4 euro minder dan het instaptarief, omdat het saldo maximaal 4 euro negatief kan staan. Feestdagen bewerken Officile feestdagen in Nederland zijn: nieuwjaarsdag, Goede Vrijdag, paaszondag, paasmaandag, Koningsdag, bevrijdingsdag, hemelvaartsdag, eerste pinksterdag, tweede pinksterdag, eerste kerstdag, tweede kerstdag. Pim Fortuyn werd per 1989 door de bestuurders.

Voorheen betaalden studenten zelf de reiskosten in de eerste negen werkdagen waarin ze wachtten op een vervangende kaart. Bekijk, nS Altijd Vrij, geniet van de ultieme reizigersvrijheid met het Altijd Vrij abonnement. Het is naar keuze een week- of weekendabonnement en dient sinds 2010 op een persoonlijke OV-chipkaart te worden geladen.

Je reist met de trein met 40 korting en bij gebruik van stads- en streekvervoer reis je met 34 korting. Studentenreisproduct stopzetten en reis je niet langer gratis. Wat moet ik verder nog weten? Het studentenreisproduct is in de leenfase een lening. Voorbeelden zijn de Arriva lijnen 1 (Blerick - Kaldenkirchen 6 (Meersel-DreefBreda 65 (Maaseik-Susteren 105 (PutteBergen op Zoom 132 (BredaBaarleTilburg 350 (Maastricht-Aken) en 364 (Roermond-Heinsberg).

Kortingscode hema landal
Korting landal postcodeloterij 2018
Meereiskorting student ov


Sitemap