Top news

Various models of K├Ârting liquid jet solids ejectors can be supplied at short notice and come in robust designs to guarantee long service lives. They are also very durable and require..
Read more
De rodelbanen zijn een super attractie voor zowel jong als oud. Indoor, ontdek de spannende grotten en ga de strijd aan tijdens een sessie Lasergame of Paintless Paintball. Wij adviseren je..
Read more

Aanbieding cowboys en indianen


aanbieding cowboys en indianen

en golfbanen! Beklim de unieke klimmuur (boulderwand spannend en uitdagend! Een Cowboy kostuum voor kind, man en vrouw! Dankzij de western films zijn er stereotypes van cowboys en indianen ontstaan, die nu als voorbeeld worden genomen tijdens carnaval en themafeesten. Cowboy Indianen, speelreservaat in Coevorden leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf 9,95.p.) en schoolreisje. Terwijl de kinderen zich uitleven op gigantische hindernissen, enorme springkussens, uitdagende trampolines, swingende touwladders, de reusachtige voetbalkooi of de spannende bowlingbaan kijken de ouders toe of spelen natuurlijk mee.

Helemaal te gek is de superleuke Westerngolf. Met uitzicht op de kinderboerderij en de speeltuin kun je in westernstijl golfen.

Lancaster zonnebrand aanbieding douglas
Intertoys aanbieding lego

Een dagje uit naar het Wilde Westen? Zet een VR-bril op en waan je middenin het speelparadijs! De cowboyhoed, bandana, laarzen en lasso zijn belangrijke onderdelen van de veluwse bron emst adres uitrusting. Kom binnen kijken in Cowboy Indianen, speelreservaat. Ook voor de kids is er een spectaculair aanbod Cowboy kleding. .

14 daagse autorondreis Cowboys Indianen Korting Center Parcs: aanbiedingen korting tot Bij ons vind je de beste kortingscodes


Sitemap