Top news

En jouw vriend begint gelijk met 20 korting op de eerste maand bij OneFit. Dat maakt OneFit uniek. Pak deze korting, geldig t/m november 2018, bezoek ook boksscholen, zwembaden en yoga..
Read more
You then have to enter your special pincode in the on-board computer in the glove compartment. Use the discount code NSvoordeel9822 when registering. Before driving off you should briefly inspect the..
Read more

Quick parking zaventem beoordeling


quick parking zaventem beoordeling

veel te kort geparkeerd tegen de andere auto's zodat ze de sleutel van de andere wagen moesten halen om die te kunnen verplaatsen. De chauffeurs kunnen via een 80KM weg redelijk snel op het vliegveld zijn. Mijn ervaring met Quick Parking Zaventem. Ik stuurde daarom een mailtje met de vraag naar welk adres ik moest rijden, maar nooit antwoord op gehad. Reserveren: 8 Prijs/kwaliteit: 8 Service: 7 Algemeen: Rob - 5 dagen Makkelijk te vinden.

Dit duurde vrij lang, ondertussen hadden wij onze auto kunnen bekijken en bleek dat er een kras op zat die er niet op was bij aflevering, alsook op de ruiten waren vegen en de auto was heel vuil en er zaten zelfs slakken. De auto is netjes gestald mar de hele ervaring maakte dat we heel de week afvroegen of alles wel goed ging. Bij terugkomen, dien je enkel een chauffeur op te bellen, en deze komt je zo snel mogelijk afhalen. Reserveren: 8 Prijs/kwaliteit: 4 Service: 4 Algemeen: Barry - 6 dagen Het terrein is niet wat je verwacht.

Kortingscode budget parking eindhoven, Kortingscode quick step,

Reserveren: 8 Prijs/kwaliteit: 2 Service: 2 Algemeen: Lut - 7 dagen We hebben de eerste week van de Paasvakantie gebruikt gemaakt van quick parking Zaventem. Ze voeren je vervolgens met een shuttlebus tot aan de luchthaven. Valet Parking, reparaties, auto wassen, bewaakt parkeren, ervaring. De laatste keer, in de zomer, meer dan 3kwartier gewacht aan de luchthaven midden in een koude nacht tot de bus kwam. Prima om nog even naar de WC te kunnen gaan en naar de aankomsthal te lopen. Bakken met papieren doorzocht en uiteindelijk 2 uur later dan voorzien sleutels gevonden van die auto's en met veel moeite uit de modder kunnen rijden. Het personeel is net en vriendelijk, de service is goed en snel. De parkeerplaats zelf is een ietwat vervallen fabrieksterrein en de ontvangst onoverzichtelijk. Maar uiteindelijk is het een parkeerplaats dus hoe mooi moet het er bij liggen? Vlotte transfer naar de luchthaven met de minibusjes.

U hoeft uw autosleutel niet. De eerste parking is gesitueerd in de Budasteenweg (op zon 500 m maar gezien. Quick Parking zo succesvol is, sturen ze hun klanten ook naar die tweede parking.


Sitemap