Top news

Unser Spartipp für cewe, im Grunde können wir Ihnen alle cewe-Gutscheine uneingeschränkt weiterempfehlen. Das geht nicht nur am stationären Computer, sondern auch von unterwegs. Dank eines Gutscheins kannst du sie preiswerter..
Read more
Deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Collegekaart 5 korting op je kaartjes voor het Amsterdamse nachtleven. Deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Collegekaart..
Read more

Korting musea normandie


korting musea normandie

kortingsacties worden dagelijks geüpdatet, dus zijn altijd actueel! Tot 50 korting, brugge (0 beoordelingen bezoek dit jaar de tijdelijke tentoonstelling Mummies in Bruges Secrets of Ancient Egypt in Xpo Center Bruges (site Oud Sint-Jan in Brugge). Vlissingen (0 beoordelingen een museum voor het hele gezin! Korting Tourist Day Ticket Op deze OV-Chipkaart reis je onbeperkt met de bus, tram, metro en waterbus in Den Haag, Rotterdam en omgeving. Advertentie 50 korting, apeldoorn (1 beoordeling cODA Museum: een bezoek meer dan waard!

Ooievaarspas uit, den Haag. Ook kun je in de omliggende straten betaald parkeren met je bankpas of met Creditcard.

Je krijgt met de Rotterdampas ook korting op het ss Rotterdam, Diergaarde Blijdorp en de Pannenkoekenboot. Kortingskaarten, museumkaart 482 musea, een kaart die de houder van de kaart onbeperkte toegang geeft tot meer dan 400 musea in Nederland. Bovendien kun je met de Rotterdam Welcome Card ook nog eens gratis van het openbaar vervoer in Rotterdam gebruik maken! Met dit paspoort kunnen kinderen van 4 tot en met twaalf jaar in de zomervakantie attracties, musea, zwembaden enzovoort met veel korting bezoeken. Met de Rotterdampas krijg je korting. Home, nederland, korting en kortingskaarten, cJP-pas, tours en tickets. Naar het museum hoeft helemaal niet zo duur te zijn! Zo kun je bijvoorbeeld met korting naar Naturalis gaan.


Sitemap