Top news

Maandag t/m vrijdag geldig in de daluren (voor.30 uur, tussen.00.00u en.30) - In het weekend onbeperkt geldig. We hebben bij Blokker treinkaartjes gezien dat. NS, dagretour voor 20 bij de..
Read more
Apple iOS 12, instagram, messenger, view all iOS apps, best Apps Guides Stay Private and Protected with the Best Firefox Security Extensions The Best Video Software for Windows The 3 Free..
Read more

Ns studenten ov weekend korting


ns studenten ov weekend korting

op 31 augustus, wacht dan niet tot 1 september met het aanvragen van de kaart want dan kun je deze pas half september gaan gebruiken. Woon je bijvoorbeeld in Eindhoven en heb je na je afstuderen nog een stage in Amsterdam waar je dagelijks naartoe moet reizen met trein en bus, dan kan het wellicht goedkoper zijn om de boete te betalen dan om een abonnement te nemen. Wellicht dat er volgend jaar iets veranderd in het pakket. Zo reist u al voor 20 van. De kaart wordt dan zo snel kernie familienpark kalkar korting mogelijk naar je huisadres opgestuurd.

Je hoeft hier niets voor te doen behalve hem snel aanvragen! Wees er dan vroeg bij en profiteer van vroegboekkorting! Boek direct en reis van december, januari en februari 2019 voor 20 met de trein naar Keulen.

In de daluren mogen 3 mensen met 40 korting met je meereizen. We leggen je alle voordelen en extras uit als je met NS reist, maar we geven je ook wat algemene informatie over je studentenreisproduct. Voor de afgestudeerden heeft de NS wel een gratis kortingskaart klaarliggen.

Ov chipkaart studenten korting meereizen
Vrijbuiter korting kwbn

Zou je zo'n kaart zelf aanschaffen dan kost hij 50 euro (2018) en wordt deze jaarlijks automatisch verlengt. Jongerenkorting naar Belgi, jongeren tot 26 jaar reizen met korting per trein naar Belgi en in combinatie met een studenten OV ontvangen studenten extra korting. Vroegboekkorting bij NS International Voor het boeken van treintickets geldt vroegboeken voordelig reizen. (2e klas) 4 personen.p (2e klas) 5 personen.p. Bent u tussen de 15 en 25 jaar? Het q8 korting oktober is mogelijk om bij NS International korting op treintickets te ontvangen. Dan geniet u van extra voordelige tarieven naar. Dan kunt u deze ook gebruiken bij NS International voor het binnenlandse deel van de reis. Ik ben student, alles over je studentenreisproduct. Jongerenvoordeel naar Parijs en Lille.

Budget valet korting
Openluchtmuseum korting anwb


Sitemap